1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-09-2015 16:09

Τη Δευτέρα η απάντηση για το «Τόφαλος»

Μέχρι την Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί εάν θα παραχωρηθεί στην Παναχαϊκή το «Τόφαλος» προκειμένου να το χρησιμοποιήσει για την προκριματική φάση του Λιγκ Καπ.


Αυτή είναι η «είδηση» που βγήκε από την συνάντηση των «κοκκινόμαυρων» με την Διοικούσα Επιτροπή του ΠΕΑΚ. Στο ραντεβού του Νίκου Ρουμελιώτη και των συνεργατών του με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ, Γιάννη Κοπανά και άλλων μελών της ΔΕ, ζητήθηκε από την Παναχαϊκή να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

Συμφωνήθηκε αυτή η πρόταση να συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕ του ΠΕΑΚ την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου με την προοπτική να εγκριθεί και να δοθεί παραχωρητήριο στην Παναχαϊκή για τους αγώνες του Λιγκ Καπ. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και υπάρξει συμφωνία η Παναχαϊκή θα καταθέσει το παραχωρητήριο την επομένη στο ΔΣ της ΕΣΑΠ προκειμένου να μπορέσει να φέρει έναν προκριματικό Ομιλο της διοργάνωσης στην Πάτρα.

Στην συνάντηση της Παναχαϊκής με την ΔΕ του ΠΕΑΚ συζητήθηκε και το ενδεχόμενο οι «κοκκινόμαυροι» να χρησιμοποιήσουν το «Τόφαλος» στα τρία μεγάλα ντέρμπι του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής βόλεϊ με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Αν υπάρξει συμφωνία και παραχωρηθεί το «Τόφαλος» στην Παναχαϊκή για τους αγώνες Λιγκ Καπ, τότε θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα το χρησιμοποιήσει και στα ντέρμπι του.

Pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ