1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-09-2015 18:21

Ταμπουρατζής: «Εμπνέει ο Πιάτσα»

Τον απολογισμό των τριών πρώτων εβδομάδων προετοιμασίας έκανε ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Κώστας Ταμπουρατζής, ο οποίος στάθηκε στη δουλειά που κάνει ο Πιάτσα. 

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και καθημερινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Πιάτσα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε πρωινή προπόνηση ενώ για το απόγευμα το τεχνικό επιτελείο έχει χορηγήσει ρεπό στους βολεϊμπολίστες, οι οποίο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Αναλυτικά ο λίμπερο του Ολυμπιακού δήλωσε τα εξής: «Αυτή την στιγμή έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας. Έχουμε δουλέψει αρκετά στην φυσική κατάσταση και τα βάρη για να είμαστε προετοιμασμένοι ενόψει της συνέχειας. Ο κ. Πιάτσα έχει πολύ συγκεκριμένο πλάνο και έχει την γνώση και τον τρόπο να το εμπνέει στους αθλητές. Αισθάνομαι ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουμε κοινούς στόχους και χωρίς φανφαρισμούς δουλεύουμε για να τους πετύχουμε. Ήδη περιμένουμε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια από την επομένη εβδομάδα για να μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Για το νέο πρωτάθλημα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και όλοι οι τίτλοι στο λιμάνι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ