1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-09-2015 21:18

Στις 17/9 συνεδριάζει η ΕΕΑ για την αδειοδότηση του Ηρακλή

Τη συνάντηση της ΕΕΑ στις 17 Σεπτεμβρίου περιμένει ο Ηρακλής προκειμένου να πάρει το πράσινο φως και να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Volleyleague. 
Οι ιθύνοντες του τμήματος ενημερώνουν πως έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται (φορολογική, ασφαλιστική ενημερότητα κλπ) στο σχετικό φάκελο.

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 06:40 posted by ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

    καλά καλά φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα θα κατέθετε ούτως ή άλλως ένα νέο σωματείο ολίγων μηνών, σιγά το δύσκολο. Τέτοια είχε και ο άλλος σύλλογος ο Α.Σ. Ηρακλής αυτός ο σύλλογος που ήθελε ο Κολύμπατζης αλλά δεν θέλανε οι Τσιργογιανιδο-Πατσινακίδιδες και λοιποί συγγενείς για τους δικούς τους βέβαια λόγους. Για την ταμπακέρα κάτι έχουμε; Για τα χρέη ας πούμε του ΤΑΑ; Υπάρχουν ή όχι. Μα αν δεν υπήρχαν δε θα γινόταν όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι με την Πετοσφαίριση 2015. Κι αν μεταφερθούν στο νέο ΤΑΑ τι γίνεται; Διοίκηση έχει συγκροτηθεί ή θα συγκροτηθεί ανάλογα με την απόφαση της ΕΕΑ; Θα την έχουμε αν δεν υπάρξουν χρέη ενώ θα την ψάχνουμε αν μεταφερθου; Σήμερα υπάρχει διοίκηση; Ποιοι είναι; Ποιοι υπογράφουν τα συμβόλαιια με τους νέους αθλητές; Επίσης με ποια απόφαση του ερασιτέχνη δόθηκε η εξουσιοδότηση για τη δημιουργία του νέου σωματείου; Είμαστε μελη του ΓΣ και δε θυμόμαστε τίποτα γι αυτό αφού δεν υπάρχει καν διοίκηση στον ερασιτέχνη ούτε κάποια απόφαση γενικής συνέλευσης (και πώς να γίνει αφού δεν υπάρχει διοίκηση;) Εχω την αίσθηση ότι θα δούμε αρκετά ακόμα επεισόδια στο σήριαλ που λέγεται Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 αφού και οι αθλητές που έχουν να παίρνουν δε βλέπω να κάνουν πίσω, ίσα ίσα αλλά και η ΕΣΑΠ αυτό που αποφάσισε πετώντας το μπαλάκι στην ΕΕΑ ήταν αρκετά πονηρό και ζουμερό. Όσο για φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες αν κάποιοι νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν με δύο τέτοια χαρτιά που παίρνει οποιοσδήποτε δημιουργώντας οποιοδήποτε νέο σωματείο, κάνουν λάθος. Μα καλά τρία χρόνια ακόμα δεν έμαθαν τίποτα ή πάλι στηρίζονται σε λόγια "φίλων". Την έχουν πατήσει πολλές φορές ακόμα μυαλό δεν έβαλαν;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ