1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-07-2015 20:16

Τερζής: «Κίνητρο το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Θάνος Τερζής υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και εμφανίστηκε έτοιμος να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
«Επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ γιατί είναι μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους  ανταποκρίνεται και στους προσωπικούς μου στόχους.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περάνει η χώρα ο ΠΑΟΚ στηρίζει τον αθλητισμό και εξακολουθεί να έχει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κίνητρο για μένα αλλά και για τους άλλους αθλητές που θα είναι στην ομάδα αποτελεί η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η διοίκηση θέλει να κάνει μια καλή ομάδα και να διεκδικήσει αξιώσεις τους στόχους σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον Νικολάι Ζελιάσκοφ  υπήρξαμε συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Στόχος είναι να υπάρξει ένα πολύ δυνατό σύνολο 12 αθλητών το οποίο θα ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια και στις απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link πετρος σταυρου Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 19:33 posted by πετρος σταυρου

    ......και μολις συμπληρωθεί το ροστερ ,του παοκ θα βγει ο κ Τερζης και θα πει ότι ειμαστε παιχτες για μεγαλα πραγματα , όπως ειπε περυσι για το ροστερ του παμβοχαικου αλλα στην Πρώτη στραβή (καθυστερηση δεδουλευμένων) θα εχουν ξεχασει ότι είναι παιχτες για μεγαλα πραγματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ