1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
16-07-2015 18:27

Κλειστή Λίγκα και όμιλοι Βορρά - Νότου

Την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιουλίου ορίστηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΣΑΠ, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως φυσικά και το διοικητικό συμβούλιο που θα ακολουθήσει.

του Δημήτρη Τυχάλα

Δεδομένου ότι σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα έχει εκδώσει τις αποφάσεις της για τους φακέλους που έχουν καταθέσει οι δέκα ομάδες (οι δύο νεοφώτιστες, Ηρακλής και Παναχαϊκή έχουν περιθώριο έως τις 30/7) θα υπάρχει μια πρώτη εικόνα για την εξωαγωνιστική κατάσταση των ομάδων, η οποία όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ολίγον τι απογοητευτική.

Το Sportsfeed σας είχε ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα ότι η ΕΕΑ δεν ασχολήθηκε με τους φακέλους του βόλεϊ, λόγω της σοβαρότητας των άλλων θεμάτων που αντιμετώπιζε (καταγγελίες για ποδόσφαιρο και μπάσκετ), ωστόσο αυτή ήταν μισή αλήθεια. Η άλλη μισή ήταν ότι από τις 10 ομάδες, ολοκληρωμένο φάκελο είχαν καταθέσει μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός! Οι υπόλοιπες 8 ομάδες (ανάμεσα τους κι ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ) είχαν ελλείψεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ελλείψεις χαρακτηρίζονται όχι ιδιαίτερα σοβαρές και θεωρητικά στο μεσοδιάστημα που έχει προκύψει θα έχουν τακτοποιηθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ