1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-02-2013 15:28

«Στιγμές» από τη Σύρο (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/MEN/FOINIKAS/2012-13/foinikas-iraklis folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/FOINIKAS/2012-13/foinikas-iraklis/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Δείτε φωτορεπορτάζ από τη νίκη του Φοίνικα Σύρου επί του Ηρακλή, αλλα και τη βράβευση του MVP της προηγούμενης αγωνιστικής, Βασίλη Κουρνέτα

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 13:58 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    Σιγα ρε τακουριδη χαλαρωσε. Ενταξει απο τη συρο τα παιρνεις τωρα αλλα μην ξεχνας οτι ο Ηρακλης σε πηρε απο τα αζητητα και σε εκανε σε 5 μηνες νταμπλουχο που ουτε στον υπνο σου δε θα το βλεπες. Τα εφηβικα του Ηρακλη ειχετε απεναντι και τα ειδατε ολα. Συγχαρητηρια στα παιδια του Κραβαρικ. Βαδιζει μονος με τη συνδρομη 2-3 χορηγων, χωρις διοικηση. Ισως καλυτερα τωρα που η ομαδα περναει δυσκολες στιγμες που ειναι μονος. Αν περιμενε βοηθεια απο τους μπερμπεροτσιρκογιαννηδες και τους παληκαφενοβιους μονο σε κακο θα του εβγαινε. Ασε τον ενα να ασχολειται με το μαγαζι του και τον αλλο με τη ματαιοδοξια του. Αλλωστε οτι γινεται φετος το καταφερνουν μονοι τους ο Κραβαρικ και οι παικτες. Ακομα κι ο κοσμος εχει γυρισει την πλατη και κυριως οι οργανωμενοι. Θα ηθελα να ηξερα αν με αλλη διοικηση θα αντιδρουσαν ετσι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ