1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2022 00:18

Ηρακλής Θεοδώρου: «Αντιδράσαμε σωστά» - Σπύρος Βελούδης: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Ικανοποιημένος o προπονητής του Πηγάσου Ηρακλής Θεοδώρου είπε:

«Η αλήθεια είναι πως ερχόμαστε με ομάδα που είναι δεμένη από πέρσυ. Το γνωρίζαμε αυτό. Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που δεν θα έχουν το δικό μας πλεονέκτημα. Θα έχουμε μία ακόμα προσθήκη που θα μας δώσει θετική ενέργεια. Είμαστε χαρούμενοι γιατί νικήσαμε δύο ομάδες που έχουμε στους ίδιους στόχους. Επίσης στα δύσκολα αντιδράσαμε σωστά, κάναμε αυτό που έπρεπε και νικήσαμε δίκαια. Διεκδικούμε πάντα τη νίκη. Αυτό είναι το κίνητρο μας. Δεν ονειροβατούμε. Θα παλέψουμε για να εδραιωθούμε"

Ο λίμπερο του Άθλου Ορεστιάδας Σπύρος Βελούδης είπε:

«Εγινε δυνατό παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Συγχαρητήρια στον Πήγασο για τη νίκη και την εμφάνιση. Ηταν σκληρό παιχνίδι. Εβγαλε ενέργεια ο Πήγασος, παραπάνω από τη δική μας.. Επαιξε καλύτερα, έβγαλε άμυνες, ήταν καλύτερος στο τρανζίσιον και νίκησε δίκαια. Ξεκάθαρα πάμε να δώσουμε έναν αγώνα για την πρόκριση στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του τουρνουά την Κυριακή.

Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Από θέμα ρόστερ είμαστε κοντά. Μας λείπει βέβαια ένας κεντρικός που θα μας βοηθήσει πολύ. Και ο Πήγασος θα αποκτήσει έναν ακραίο. Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που θέλουμε. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και δουλεύουμε για να το πετύχουμε».

Περισσότερα από την κατηγορία: « ΠΑΟΚ 2016-17 «Στιγμές» από τη Σύρο (φωτο) »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ