1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2013 14:19

Bράβευση Κράβαρικ: «Μακάρι να συνεχίσουν οι συριανοί για πάντα με το ίδιο πάθος»

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής, ο προπονητής του Ηρακλή Αντρέι Κράβαρικ επισκέφτηκε το νέο χώρο της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου στο κέντρο της πόλης, όπου και τιμήθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ από το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης.

Οι συριανοί τρέφουν μεγάλη εκτίμηση και συμπάθεια για τον Κράβαρικ και σε κάθε ευκαιρία του το δείχνουν. «Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος για αυτή τη βράβευση. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόσμο του Φοίνικα και μακάρι να συνεχίσουν για πάντα έτσι με το ίδιος πάθος και αγάπη για το βόλεϊ. Ο Ηρακλής περνάει δύσκολες στιγμές και προσπαθούμε με μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσουμε ψηλά μέσα σε δύσκολες εποχές. Πάντα στη Σύρο οι αγώνες είναι ξεχωριστοί και το κοινό χειροκροτεί κάθε προσπάθεια. Σας ευχαριστώ», είπε ο Κράβαρικ.

Πηγή: volleyleague.gr

7 σχόλια

  • Comment Link zamboni Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 14:54 posted by zamboni

    Μπράβο στους συριανούς φιλάθλους γι αυτή την κίνηση. Δείχνουν ότι γνωρίζουν από βόλλευ και σέβονται την ιστορία του αθλήματος, σε αντίθεση με πολλούς παράγοντες.

  • Comment Link leonidas88 Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 10:38 posted by leonidas88

    ετσι ακριβως αχολησου με την ιστορια σας γιατι αυτα θα τα βλεπετε πια μονο στα βιβλια. χαχαχαχαχα οσο για τους φιλαθλους σας συμφωνω οτι εχετε πολυ περισσοτερους απο μας και καλα κανετε. Φτιαξτε γηπεδο να τους χωραει ολουτς τοτε. Ξεχασα ομως οτι δεν εχετε ουτε νερα να παρεται. καλη συνεχεια στο δυσκολο εργο της σωτηριας σας και που ξερεις ισως τα ξαναπουμε καποτε. Ισως και τουτ χρονου αν εισαστε α1 γιατι οπως ξερεις η ιστορια και η βαρια φανελα (που οντως εχετε) απο μονη της δεν σας κραταει Α1.

  • Comment Link Χρ.Θεοδωρίδης Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 10:12 posted by Χρ.Θεοδωρίδης

    πόσο ζηλεύω πόσο ζηλεύω.Πράγματι με 5 πρωταθλήματα, 7 κύπελλα, 4 σούπερ καπ, 5 φαιναλ φορ τσάμπιονσ λιγκ και τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς τσάμπιονς λιγκ, με νίκες επι μεγαθηρίων επί 15 χρόνια συνεχόμενα είναι λογικότατο να ζηλεύω μια ομάδα που έχει τρεις συμμετοχές στην Α1.Ε τι λέτε δεν είναι λογικό; Καλημέρα στους φιλάθλους που σκάνε από υγεία.Κερδόσατε μερικά λεπτά δημοσιότητας ασχολούμενοι με τον Ηρακλή και τον μεγάλο Κράβαρικ. Αντε για ψάρεμα στο Γαλισσά τώρα.Για την ταμπακιέρα με τις περυσινές βλαχομαγκιές μόκο. Από την άλλη τι να κάνουμε που έχουμε χιλιάδες κόσμου που δε χωράει στο γήπεδο; Να τους διώξουμε να μείνουμε 500 τεμάχια σαν εσάς; Μόνο αυτοί που πήγαν στην Πράγα το 2009 (5000)και στη Ρώμη το 2006(3500)είναι περισσότεροι από αυτούς που έχουν δει παιχνίδια σας τα τελευταία 20 χρόνια. Ασχοληθείτε με το μεγάλο Ηρακλή, συνεχίστε κάτι θα κερδίσετε.Βρήκατε λόγω ύπαρξης.Να είστε καλά μας διασκεδάσατε.Και καλό θα ήταν όμως να αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς.Δεν ταιριάζει σε φιλάθλους που σκάνε από υγεία, δε συνάδει βρε αδερφέ. Εμείς κάνουμε πολιτισμένο διάλογο εδώ και ευχαριστώ το volleynews που είναι η αλήθεια ότι δημοσιεύει πάντα όλα τα ευπρεπή και με επιχειρήματα σχόλια.

  • Comment Link leonidas88 Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 08:22 posted by leonidas88

    Κυριε Θεοδωριδη. Το ποσο ασχετος εισαι φαινεται απο το οτι με περασες για μελος της διοικησης του φοινικα. ειμαι ενας απλος υγιης φιλαθλος του βολλει και υποστηριζω την ομαδα μου και το καλο βολλει. Γι αυτο και θελω τον Ηρακλη δυνατο οπως τον θυμαμαι χρονια τωρα οταν ακομα η ομαδα μου επαιζε στα τοπικα. Δεν ειναι ομως τοσο κακο να παραδεχθεις οτι ζηλευεις που εχουμε πλεον μια νοικοκυρεμενη ομαδα. Κι αν ησουν φιλαθλος και οχι οπαδος θα χαιροσουν που μια ομαδα απο ενα νησι 25000 κατοικων εχει καταφερει τοσα πολλα. Ισως στο μελλον να βρεθουμε παλι στα τοπικα αλλα εγω τουλαχιστον θα ειμαι περηφανος για την ομαδα μου και δεν θα αισθανομαι ντροπιασμενος ντροπη οπως εσεις. Ξερω κατα βαθος οτι νιωθετε ασχημα για το πετσινο πρωταθλημα που πηρατε. Ας ερχοταν η ομαδα σου την επομενη βνα παιξουμε στα ισα. Αλλα ξεχασα ειχατε να πατε στον ποδοσφαιρικο αγωνα της Β εθνικης.....

  • Comment Link Χρ. Θεοδωριδης Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 19:48 posted by Χρ. Θεοδωριδης

    Το οτι το προηγουμενο σχολιο ειναι απο ανθρωπο της διοικησης της συρου κανει μπαμ. Για την ουσια τιποτα. Για τις προσφυγες στο ασεαδ για να παρουν στα χαρτια κατι που δε δικαιουνταν τιποτα. Για την επιθεση στο δρικο τιποτα. Για τον προπηλακισμο παραγοντων του Ηρακλη τιποτα ο υγιης φιλαθλος που ειναι ειτε οσφπ ειτε παο ειτε αεκ, ας μην κρυβεται. Στο τελος βεβαια δειχνει ποσο εμπαθης ειναι. Ας μη στενοχωριεται. Ομαδες σαν τον Ηρακλη ποτε δε θα χαθουν. Ακομα και να υποβιβασθει αγωνιστικα παραμενει ομεγαλυτερος συλλογος στο αθλημα και θα τον ακολουθουν χιλιαδες. Εγω μπορω να ειμαι σιγουρος οτι πολλα χρονια μπροστα θα υπαρχει ο Ηρακλης οπως υπαρχει εδω και 105 χρονια. Αραγε αυτος ειναι σιγουρος οτι θα υπαρχει η ομαδα του; Θελω να δω ποιοι μισθοφοροι συνταξιουχοι θα πανε να παιξουν στη συρο μολις κοπουν τα ευρα του Παλιοπορτα. Δε θα αρησει η στιγμη που θα διαπρεπετε στα σαλονια των τοπικωνοταν ο αυτοκρατορας Ηρακλης θα μαζευει και παλι τιτλος και διακρισεις. Λιγη πολυ λιγη υπομονη. Καλη συνεχεια, νομιζω αρκετα ασχοληθηκαμε μαζι σας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ