1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2014 23:29

Μουστακίδης: «Άγχος μέχρι το τέλος»

Συγχαρητήρια στους παίχτες του έδωσε ο Σάκης Μουστακίδης μετά την νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς. Ο τεχνικός του Εθνικού τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα έχει άγχος μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά των ημιτελικών όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Στις τρεις νίκες τελειώνουμε. Τόσα χρόνια στα γήπεδα, έχουμε δει πολλά. Μέχρι να τελειώσουμε θα έχω άγχος. Παίξαμε πολύ καλά. Μπράβο στα παιδιά, κυρίως στα παιδιά που έχουν μεγάλη ηλικία. Δεν εφησυχάζουμε. Θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Θέλω να γεμίσει το γήπεδο και να παίξουμε καλά».

 

Σιδηρόπουλος: «Ένα βήμα έμεινε»

«Κάναμε δύο βήματα για την πρόκριση και χρειάζεται ένα ακόμα. Είναι σημαντικό ότι είχαμε συγκέντρωση και καλή απόδοση, γιατί εμείς που έχουμε ομάδα με αθλητές που είναι μεγάλης ηλικίας δεν είναι εύκολο να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια.  Είχαμε πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση ακόμα και στην κακή υποδοχή... Ισως μας πηγαίνει η Κηφισιά. Τα βήματα να τα κάνουμε ένα ένα, γιατί αν δεν παίξεις καλύτερα από την Κηφισιά θα χάσεις. Το μυαλό που δεν είναι στον τελικό. Είμαστε κοντά, αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Το γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης είναι μικρό για αυτά τα παιχνίδια. Η πόλη αγαπάει το βόλεϊ και είμαι σίγουρος θα θα υπάρχει κόσμος που δεν θα μπορεί να μπει. Είμαστε βήματα μπροστά σε σχέση με πέρσι. Είναι διαφορετική ομάδα, δεν κάνει εύκολα λάθη. Είναι σοβαρή ομάδα και το σημαντικό είναι ότι μπαίνει να κερδίσει και φαίνεται».

1 σχόλιο

  • Comment Link No name Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 06:08 posted by No name

    ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα, ΜΠΡΑΒΟ στον προπονητή!!!
    Και επειδή στις χαρές και τις νίκες είμαστε όλοι μαζί αλλά στις ήττες όχι. Ας μην ξεχνάνε τα λόγια τους όσοι φώναζαν και έβριζαν ομάδα και προπονητή και ας μην κάνουν τον κόπο να έρθουν στο γήπεδο την Τρίτη. Οι υπόλοιποι είμαστε αρκετοί να το γεμίσουμε και να υποστηρίξουμε την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ