1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2014 23:57

Ρουμελιώτης: «Δίψα για τον τίτλο»

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των τελικών του πρωταθλήματος γυναικών, κι ο τεχνικός της Ένωσης, Μανώλης Ρουμελιώτης, μίλησε για την πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας, τη συνέχεια της σειράς αλλά και την (εν τέλει) παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

«Ήταν νευρικό παιχνίδι, κρίθηκε στις λεπτομέρειες, και στην πίστη που είχαμε για τη νίκη, αλλά και το πάθος που δείξαμε όλοι, η ομάδα, ο κόσμος. Ακολουθήσαμε την τακτική μας, υπήρχε σίγουρα νευρικότητα και κάναμε κάποια λάθη, αλλά θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, διψάμε για ένα τίτλο, θέλουμε να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια, για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτές τις τρεις πολύτιμες νίκες. Η βοήθεια του κόσμου ήταν εξαιρετική, ήταν ένα ωραίο πρώινο με την είδηση που ήρθε πως θα παίξουμε με γεμάτο γήπεδο, και ιδιαίτερα όταν υπάρχουν νεκρά διαστήματα, ωστόσο όλα είναι θέμα απόδοσης της ομάδας πρώτα απ' όλα, θέλησης για τη νίκη».

Ερωτηθείς για τη αναμέτρηση στο γήπεδο του ΟΣΦΠ και αν μπορεί επιτέλους η ομάδα να πάρει την πολυαναμενόμενη νίκη εκεί, είπε: «Φυσικά και μπορεί να έρθει η πολυαναμενόμενη νίκη στο Ρέντη, το θέλουμε πολύ και θα πάμε για το μπρέικ στην έδρα του Ολυμπιακού. Το ματς του πρωταθλήματος το οποίο χάσαμε, το κάναμε δώρο στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να μπούμε ακόμα πιο δυνατά, με συγκέντρωση και πάθος, αλλά και καλή τακτική μέχρι το τέλος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ