1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-04-2014 23:37

Αρσενιάδης: «Απογοητευμένος μέχρι... αύριο»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, μετά από την δεύτερη ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Όμως, σκεφτόμενος την πορεία της ομάδας δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ η απογοήτευση,
«Είμαι απογοητευμένος από τη σημερινή εμφάνιση. Παίζαμε σαν να έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν γυαλίζει το μάτι μας. Όταν θα ηρεμήσω θα δω ότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και ότι έχουμε κάνει απίστευτη πορεία.  Όμως 10 λεπτά μετά από τον αγώνα είναι απογοητευμένος. Ίσως σκεφτόμαστε ότι «ουφ, τα καταφέραμε», αλλά έτσι δεν φτάνεις ψηλά. Πρέπει να λες «πάμε παραπάνω».


Ο κεντρικός του Α.Ο.Κηφισιάς Δημήτρης Σουλτανόπουλος δήλωσε: «Ήταν περίεργο παιχνίδι. Ο Εθνικός ήταν κακός και εμείς χειρότεροι. Στα δύο πρώτα σετ ο Εθνικός έκανε πολλά λάθη αλλά δεν μπορούσαμε να τα εκμεταλλευτούμε, γιατί εμείς κάναμε περισσότερα. Δίκαια κέρδισε τα δύο παιχνίδια. Το πιο εύκολο είναι να τα παρατήσουμε. Όμως ξέρω την ομάδα μου και δεν θα το κάνουμε. Θα ανασυνταχτούμε και θα πάμε να τον κερδίσουμε έστω μία φορά. Δεν υπάρχει κορεσμός. Όταν περασουν τα χρόνια κανείς δεν θυμάται την καλή πορεία. Όλοι θυμούνται τον πρωταθλητή, οπότε έχουμε πάντα κίνητρο για το παραπάνω».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ