1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2014 18:10

Παγιάν:«Μας επηρέασε η αποχώρηση του Γιώργου Κλαρούδα» (video)

Μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ ο Χόρχε Παγιάν μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την νίκη επί του Δικέφαλου του Βορρά, την αποχώρηση του Γιώργου Κλαρούδα από τον πάγκο της Ένωσης, καθώς και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη εβδομάδα.

«Νομίζω στα δύο πρώτα σετ παίξαμε πάρα πολύ καλά, αλλά όπως είδατε στο τρίτο μπήκαμε κάπως μουδιασμένοι, χάσαμε την συγκέντρωση μας. Στο τέταρτο μπήκαμε δυνατά, όπως έπρεπε και πήραμε την νίκη που ήταν και ο στόχος μας».

Για την παραίτηση του Γιώργου Κλαρούδα και αν επηρεάστηκε η ομάδα:«Εμένα προσωπικά η παραίτηση του κύριου Κλαρούδα με επηρέασε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πάντα κοντά μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Αυτός ο άνθρωπος με έφερε στην ΑΕΚ και σίγουρα επηρέασε την ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη βδομάδα: «Εμείς θα κάνουμε τις προπονήσεις μας και να δουλέψουμε στα κομμάτια του παιχνιδιού που πρέπει και από εκεί και πέρα θα δούμε στο γήπεδο».

Τίμος Αθανασόπουλος

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ