1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2014 19:25

Κρέτσης:«Αφιερωμένη η νίκη στον Κλαρούδα» (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο Νικός Κρέτσης μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ. Ο πασαδόρος της Ένωσης μίλησε για την νίκη επί του ΠΑΟΚ, την αποχώρηση του Γιώργου Κλαρούδα από τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» καθώς και για το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
«Ήταν κρίσιμο το ματς, και οι δύο ομάδες χρειαζόμασταν την νίκη. Καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο και να παραμείνουμε κοντά στην τετράδα, βέβαια είναι δύσκολος ο στόχος αυτός.Είχαμε πολύ καλή απόδοση στο μπλοκ και ο ΠΑΟΚ έτσι όπως τον είδα δεν έπαιξε πολύ καλά, μάλλον τον επηρέασε και το παιχνίδι της Τετάρτης και βέβαια τους επηρέασε ο τραυματισμός του Λόουσον, υστερούσαν στις λύσεις. Σε συνδυασμό από την καλή μας απόδοση, εκτός του τρίτου σετ που κάναμε μια κοιλιά. Για την αλλαγή προπονητή γίνονται αυτά, εγώ θέλω να αφιερώσω την νίκη στον προπονητή που έφυγε γιατί μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και στην συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει».

Για το κρίσιμο παιχνιδι με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη: «Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παναθηναϊκός έχει δείξει στοιχεία ανάκαμψης, παίζει πολύ καλύτερα και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Θα είναι ένα δυνατό ντέρμπι, δύσκολη έδρα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Τίμος Αθανασόπουλος

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ