1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2014 16:38

Τερζής:«Επαναπαυτήκαμε μετά το 2-1» (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο Θάνος Τερζής μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας πασαδόρος τόνισε πως μετά το 2-1 στα σετ η ομάδα του Φοίνικα έχασε τον ρυθμό της με αποτέλεσμα να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, καθώς και για τα δύο λάθη στο τέλος του 5ου σετ.

«Κάθε ομάδα είχε από δύο σετ καθαρά, μετά πήγαμε στο τάι μπρέικ που κάναμε δύο λάθη στο τέλος και χάσαμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες στο τάι μπρέικ να πάρουμε το παιχνίδι, φτάσαμε στο 8-8 και πηγαίναμε πόντο πόντο. Εκεί πρέπει να δείξεις αποφασιστηκότητα για να κερδίσεις το παιχνίδι».

Για την ευκαιρία του Φοίνικα να πάρει το 4ο σετ: «Είχαμε ένα κενό διάστημα, μας πίεσε ο Ολυμπιακός στο σερβίς, χάθηκαν συνεχόμενοι πόντοι και αν ο Ολυμπιακός παίρνει 4-5 πόντους διαφορά είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Επαναπαυτήκαμε με το γεγονός ότι προηγηθήκαμε 2-1 και πήγε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ