1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2014 16:05

Καλντέιρα:«Το δυσκολότερο παιχνίδι ως τώρα» (video)

Για το παιχνίδι με τον Φοίνικα στο Ρέντη μίλησε ο Λεονάρντο Καλντέιρα στην κάμερα του volleynews.gr. Ο ακραίος των «ερυθρολεύκων» μίλησε για το παιχνίδι με την Σύρο, για την συνέχεια του Ολυμπιακού καθώς και το δύσκολο παιχνίδι Κυπέλλου, πάλι με αντίπαλο τον Φοίνικα.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, παίξαμε 5 σετ και πιστεύω και οι δύο ομάδες κάνανε πολλά λάθη αλλά ήταν ωραίο παιχνίδι. Αυτός είναι και ο στόχος μας να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε και να πάμε πρώτοι στην βαθμολογία».

Ήταν αυτό το πιο δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό φέτος: «Ναι σίγουρα. Αυτή η νίκη μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθεση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν έχουμε χάσει παιχνίδι στην έδρα μας για το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουμε έτσι».

Για το παιχνίδι με τον Φοίνικα στο Κύπελλο: «Είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι, σαν το σημερινό. Θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας αλλά όταν είσαι ο Ολυμπιακός...είσαι ο Ολυμπιακός και πάντα πας για την νίκη».

Media

2 σχόλια

  • Comment Link eth Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 15:22 posted by eth

    Θα εισαι Ελλαδα η θα εχεις φυγει...,διαμαρτυρομενος για την σφαγη του Ολυμπιακου με ΑΕΚ κ ΣΥΡΟ απο τους διαιτητες;

  • Comment Link org Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 13:26 posted by org

    Θα φυγεις απο την Ελλαδα, τωρα που οι Διαιτητες(?)εσφαξαν τη Συρο;Γιατι δεν σηκωσες το χερι στην παραβαση που εκανες στο 16-16,και εκλεψες τον ποντο απο τη Συρο...Ξεφτιλες.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ