1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2013 16:33

Προβληματισμός για τον Ζαλμά, βαθμούς για την παραμονή θέλει ο Δημητριάδης

Ο προπόνητης του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς σε δηλώσεις του ενόψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο» περιμένει λιγότερα λάθη από τους παίχτες του και θεωρεί αμφίβολη την συμμετοχή του Τζουστινιάνο.

«Η εικόνα που έχω από την ομάδα μου όλη την εβδομάδα είναι θετική. Δουλεύουμε καλά και περιμένω να κάνουμε... ένα λάθος λιγότερο ειδικά μετά τον 20ο πόντο. Τηρουμένων των αναλογιών και των προβλημάτων με ενδιαφέρει να κάνουμε περισσότερη τακτική και λιγότερα λάθη. Δε μπορούμε να σταθούμε με 10 λάθη σε κάθε σετ. Θεωρώ απίθανη τη συμμετοχή του Τζιουστινιάνο. Με τη Λαμία παίξαμε και στο Λιγκ Καπ και χάσαμε 3-1. Τότε η Λαμία είχε παίξει πολύ καλά κι εμείς πολύ άσχημα. Από την απόδοση μας θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα του αγώνα στη Λαμία».

Από την άλλη πλευρά ο πασαδόρος της ομάδας του Γ.Σ. Λαμία Μανώλης Δημητριάδης είπε για τον αγώνα:
 
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος που νίκησε και τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό. Βέβαια εφέτος ο Παμβοχαϊκός έχει ένα νέο σύνολο που ακόμα ψάχνει το δρόμο του. Εμείς έχουμε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα αλλά χρειαζόμαστε κι άλλους βαθμούς για να πετύχουμε γρήγορα το στόχο της παραμονής στη Volleyleague. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η συγκομιδή 5 βαθμών σε δύο δύσκολα παιχνίδια είναι πολύ σημαντική διότι επιτεύχθηκαν με δύσκολους αντιπάλους και μάλιστα με τραυματισμούς βασικών παικτών. Αν πάρουμε βαθμούς και με τον Παμβοχαϊκό θα φτάσουμε πιο γρήγορα στο στόχο μας. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου και σε αυτό το ματς. Εκτός του ότι είναι κρίσιμος αγώνας αναμένεται να γίνει και ωραίο παιχνίδι. Αν κερδίσουμε θα πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία και θα μας δώσει άλλους ορίζοντες».  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ