1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-11-2013 17:33

Κράβαρικ: «Πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας»

Να… καταθέσουν την ψυχή τους για την ομάδα, ζητά από τους παίκτες του ο προπονητής του Άρη, Αντρέι Κράβαρικ ενόψει του αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου

«Το γεγονός ότι η προσεχής αντίπαλος μας είναι στην τελευταία θέση δε σημαίνει τίποτα. Θέλουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση και να πετύχουμε αυτό που δεν έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη. Πρέπει επιτέλους να δώσουμε και την ψυχή μας, έτσι ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Άγχος από την πλευρά μου δεν υπάρχει. Ελπίζω να μην υπάρχει και από την πλευρά των παικτών μου. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα μπουν και θα δείξουν αυτό που μπορούν».

Από την άλλη, ο τεχνικός  της Νίκης Αιγινίου, Γιάννης Μέλκας τόνισε:

«Με συνδέουν πολλά με τον Άρη αλλά και τον Κράβαρικ. Σίγουρα σαν παίκτης με έχει νικήσει πολλές φορές αλλά αυτά δε μετράνε. Είναι ωραία να θυμόμαστε και να ξέρουμε την ιστορία αλλά τώρα χρειαζόμαστε να δώσουμε έναν ακόμα αγώνα επιβίωσης», δήλωσε ο Μέλκας και πρόσθεσε: «Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Είμαστε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και υπάρχει πίεση. Το άγχος σε κάνει κακό μέσα στο παιχνίδι. Η πίεση αν την διαχειριστής σωστά μπορεί να σε σπρώξει μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχουμε απουσίες. Και ο Άρης πιστεύω θα είναι πλήρεις. Έχουμε εντοπίσει ορισμένες αδυναμίες του και πιστεύω να αξιοποιηθούν σωστά οι αναλύσεις που έχουμε κάνει. Θα κερδίσει η ομάδα με τα λιγότερα λάθη. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας υποστηρίξει».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ