1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-11-2013 15:44

Ο Αρσενιάδης σκέφτεται την ευκαιρία και ο Καζάζης την κούραση

Το… δύσκολο ψάχνει η Κηφισιά απέναντι στον Ολυμπιακό, που θέλει να εκμεταλλευτεί την κούραση του Ολυμπιακού,  όπως δηλώνει  ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Αρσενιάδης.
 «Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις τον Ολυμπιακό δύο φορές σε ένα μήνα. Στον πρώτο αγώνα είχαμε και λίγο το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και σημειώστε ότι δεν έπαιζε ο Γιορντάνοφ. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει και τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά το ματς με την Λοκομοτίβ Μπελογκόριε παρότι το έχασε θα τον βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Δεν είναι ο αγώνας που είχαμε υπολογίσει να πάρουμε βαθμούς γι αυτό και θα παίξουμε ελεύθερα. Αν καταφέρουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πάρουμε τον αέρα του Ολυμπιακού τότε δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ομάδα μου έχει αγωνιστικά μικροπροβλήματα αλλά ευτυχώς καμία απουσία. Περιμένω να γίνει ένα σκληρό παιχνίδι κι αν έχει μεγάλη διάρκεια περιμένω να ωφελήσει την ομάδα μου».

«Βασικός αντίπαλος η κούραση»

Από την άλλη, το μεγάλο πρόβλημα για τον Δημήτρη Καζάζη είναι η κούραση των βασικών παικτών:

«Πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση μας. Παίζουμε δύο δύσκολους αγώνες κάθε εβδομάδα κι αυτό έχει επιβαρύνει την ομάδα Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε ιδιαίτερη έδρα κόντρα σε επικίνδυνη και μαχητική ομάδα. Σίγουρα η Κηφισιά είναι εντελώς διαφορετική από την Μπελογκόριε κι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Θεωρώ πως εάν ξεπεράσουμε την κούραση θα πάμε συγκεντρωμένοι να πάρουμε τη νίκη. Το ότι έχουμε παίξει πρόσφατα στην Κηφισιά και χάσαμε μας κάνει πιο υποψιασμένους, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό πρέπει να μας κάνει πιο προσεκτικούς και πιο αποφασιστικούς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ