1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2013 12:45

Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ βρίσκονται από σήμερα (Πέμπτη) το πρωί τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει το Σάββατο (26/10) στις 9 το βράδυ στο κλειστό της Γλυφάδας για την 3η αγωνιστική της Volley League.
Τα εισιτήρια διατίθενται από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) τις εξής ώρες:

Πέμπτη: Μέχρι τις 8 το βράδυ

Παρασκευή: Από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ

Σάββατο: Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

Το Σάββατο, μετά τις 6 το απόγευμα, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στο κλειστό Γλυφάδας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 και 10 Ευρώ. Από τα ίδια σημεία διάθεσης, μαζί με τα εισιτήρια, διατίθενται και Κάρτες διαρκείας Οικονομικής Ενίσχυσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες των αντρικών ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ στα πρωταθλήματα της σεζόν 2013-14).

Από τις αρχές της εβδομάδας το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι έντονο και εκτιμάται ότι το Σάββατο το κλειστό της Γλυφάδας θα είναι κατάμεστο. Ο περιορισμένος αριθμός των εκδοθέντων εισιτηρίων, κάνει την ζήτηση ακόμη πιο μεγάλη…

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ