1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2013 19:57

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Γλυφάδας

Το πρόβημα που υπήρε ξεπεράστηκε και η ΑΕΚ από αύριο Πέμπτη θέτει σε κυκλοφορια τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Ένα διαδικαστικό πρόβλημα εμπόδισε σήμερα την κυκλοφορία των εισιτηρίων του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει στο Σάββατο (26/10) στις 9 το βράδυ στο κλειστό της Γλυφάδας για την 3η αγωνιστική της Volley League. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν το παν ώστε το θέμα να λυθεί και αύριο (Πέμπτη) το πρωί να αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια).

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ΑΕΚ για το αθηναϊκό ντέρμπι είναι μεγάλο και όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Πολλοί φίλαθλοι ρωτούσαν σήμερα στα Γραφεία πότε θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια, τα οποία θα κοστίζουν 5 και 10 ευρώ.

Πολύς κόσμος θέλει να βρεθεί στις εξέδρες του «Μάκης Λιούγκας», αφενός για να δει από κοντά την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στην έδρα της, αφετέρου να επωφεληθεί από την κίνηση της διοίκησης του τμήματος να προσφέρει δωρεάν -μετά από κλήρωση- 5 εισιτήρια διαρκείας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες των αντρικών ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ στα πρωταθλήματα της σεζόν 2013-14) στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του παιχνιδιού και στην κληρωτίδα θα μπουν όλα τα αποκόμματα των εισιτηρίων, που θα έχουν κοπεί στον αγώνα, προκειμένου να αναδειχθούν οι 5 τυχεροί.

Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα καθώς ο Γιάννης Μαντέκας, που είχε ενοχλήσεις στον ώμο, έβγαλε κανονικά σήμερα το πρόγραμμα και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Κλαρούδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ