1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-10-2013 15:50

Υπάρχει... ντέρμπι στο Ζηρίνειο

Ένα ιδιαίτερο ματς που δεν χωρά προγνωστικά θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο. Η Κηφισιά θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ και οι πρωταγωνιστές αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για εμφίρροπη μάχη.


Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Είναι ένα ακόμα ντέρμπι για την ομάδα μου σε αυτό το δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το ότι είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία μετά τη 2η αγωνιστική δεν λέει τίποτα. Θα σήμαινε πολλά αν ήμασταν πρώτοι μετά την 15η ή καλύτερα μετά την 22η αγωνιστική. Έχουμε μικροπροβλήματα αλλά όχι απουσίες. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από την περσινή σεζόν όπου τον νικήσαμε 3-2 σετ. Στόχος μας να είμαστε σοβαροί και με διάρκεια».

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Στέλιος Νικηφορίδης είπε: «Είμαστε έτοιμοι για μια ιδιαίτερη δοκιμασία. Η Κηφισιά είναι και καλή ομάδα, έχει και καλή έδρα με δεμένο σύνολο επιθετικά και αμυντικά. Τους έχουμε μελετήσει. Δεν έχει νικήσει τυχαία Φοίνικα και Ολυμπιακό. Εμείς είμαστε καλά. Ο ευρωπαϊκός αγώνας με την Καστέλα λειτούργησε πιο πολύ ως προετοιμασία. Δεν δυσκολευτήκαμε. Υπάρχει λίγο κούραση αλλά η εφετινή ομάδα του ΠΑΟΚ έχει πολλές δυνατότητες και υψηλούς στόχους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ