1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2013 15:17

« Εξαρτάται απο μας.. τι ψάρια πιάνουμε» (video)

Ο τεχνικός της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας μίλησε στο volleynews.gr λίγο μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος για την δύσκολη χρονιά της ομάδας του Αιγινίου καθώς και τον στόχο της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

«Δεν έχουμε ολόκληρη εικόνα απο όλες τις ομάδες γι'αυτο δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την δυναμικοτητά τους. Σίγουρα εξαρτάται απο σένα τι προετοιμασία κάνεις και τι "ψάρια" πιάνεις στην συνέχεια. Σίγουρα η δουλειά μας είναι δύσκολη γιατί είμαστε καινούργια ομάδα αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι καινούργιες. Χρειάζεται θετική ενέργεια και πολύ δουλειά, υγεία σους παίχτες μου για να είμαστε αυτοί που πρέπει και να δώσουμε το παράδειγμα ότι με καλή δουλειά και καλή συνεργασία με την διοίκηση μπορεις να τα καταφέρεις».

«Ο στόχος έτσι όπως έχουμε πει και ο πρόεδρος είναι η παραμονή, σίγουρα θα είναι μεγάλος στόχος, καταφέραμε να μείνουμε πέρσι αλλά θα είναι πιο δύσκολα φέτος. Θέλουμε όλοι αυτό το πράγμα και θα το κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ