1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
14-09-2013 11:44

«Θα βάλουμε τις βάσεις για ψηλά» (video)

Στην κάμερα της volleyleague μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Κλαρούδας.

Για την κλήρωση : 

«Κάθε πρόγραμμα έχει τις δυσκολίες του. Εμάς θεωρητικά φαίνεται δύσκολο, από την άλλη όμως , με δεδομένο τις δυσκολίες και τις αργοπορείες που είχαμε στην προετοιμασία μας, μπορεί να εξελιχθεί θετικά. Μπορεί να μας δώσει χρόνο να προετοιμαστούμε καλύτερα και να φτάσουμε στην κατάσταση που θέλουμε.  Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα στη θεωρία. Παίζουμε με το δεύτερο και τον τρίτο της περσινής σεζόν στην έδρα τους. Θα τα διεκδικήσουμε για να πάρουμε αυτό που μπορούμε.

Στόχος της ΑΕΚ :

«Μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για εφέτος είναι να βάλουμε τις βάσεις για να σταθεροποιηθούμε και να φτάσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά. Δε σας κρύβω ότι οι βλέψεις της ΑΕΚ αυτά τα χρόνια είναι να σταθεροποιηθεί στις πιο υψηλές θέσεις. Αν εφέτος έχουμε μια καλή πορεία, του χρόνου θα βάλουμε τις βάσεις για ακόμη πιο ψηλά».

Για τη νέα έδρα :

«Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο γήπεδο αυτό στη Γλυφάδα. Όμως έχω λίγες ενστάσεις όσον αφορά τον κόσμο. Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσει να έρθει τόσο μακριά από την έδρα μας στη Φιλαδέλφεια. Ελπίζουμε με την πορεία και την απόδοση μας να φέρουμε κοντά τους οπαδούς όσο μακριά και να είναι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ