1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2013 17:20

«Και μόνο που βρισκόμαστε στα "μπαλάκια" είναι φανταστικό» (video)

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης κεντρικός της ομάδας της Παναχαϊκής μίλησε στο volleynews.gr για την παρθενική συμμετοχή της ομάδας του στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας και για το όμορφο ταξίδι που ετοιμάζεται αυτός και οι συμπαικτες του, τεχνικό τιμ να ζήσουν την φετινή χρονιά.

«Να πω την αλήθεια, και μόνο που βρισκόμαστε σε ένα απο τα "μπαλάκια" ήταν φανταστική στιγμή, είναι ένα όνειρο το οποίο το είχαμε καιρό. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και ότι συμμετέχουμε σε ένα τόσο ωραίο πρωτάθλημα. Έτυχε το πρώτο παιχνίδι να είναι ένα πολύ δυνατό τεστ, παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας και όταν εννοώ ένα τέστ είναι για όλους όχι μόνο για μας, είναι για τους οπαδούς μας, για τον κόσμο της Πάτρας, για το πόσο θα είμαστε έτοιμοι, για το γηπεδό μας και γενικά το στήσιμο μιας ομάδας που κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την πρώτη εμφανισή της στα σαλόνια του βόλεϊ. Δεν ξέρω αν θα είναι τηλεοπτικό, σίγουρα όμως θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία για όσους είναι στο γήπεδο».

Για τους στόχους της Παναχαϊκής ο Ρουμελιώτης δήλωσε: «Εγώ μέσα μου πάντα έλεγα ότι πάω για πρωτάθλημα, δεν είναι εφικτό αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Θέλουμε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό απλά θέλουμε αυτό το ταξίδι να πάει όμορφα όποιο και να είναι ο προορισμός θα είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι και να περάσουμε όλοι καλά. Ο κόσμος της Παναχαϊκής ειναι απαιτητικός, λόγω της ιστορίας της ομάδας γενικά, ζητάει, απαιτεί και θέλει απο μας το καλύτερο. Εμείς απο την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είανι δυνατόν για να τους ευχαριστήσουμε. Και για μας δηλαδή είμαστε σε μια ηλικία που αργά ή γρήγορα θα κλείσουμε τις καριέρες μας και ήδη συμμετέχουμε απο άλλα πόστα στο βόλεϊ. Εγώ θα ζητήσω απο τους οπαδούς μας να έχουνε υπομονή, καθαρό μυαλό και να μην παρεκτραπούν σε οτιδήποτε και αν συμβεί. Είναι τρελοί, μας αγαπάνε και θέλουνε το καλύτερο και για αυτούς και για την σημαία και για την ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι το Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός θα είναι ένα απο τα καλύτερα και ωραιότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος». 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ