1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
13-09-2013 21:52

«Να δούμε στο τέλος ποιος θα αντέξει» (video)

Στην κάμερα της volleyleague μίλησε ο προπονητής της Λαμίας, Γιώργος Γιάτσης.

Οι εκτιμήσεις του:

«Παίζουμε πρώτη αγωνιστική με την πρωταθλήτρια ομάδα στην έδρα της. Θα μπορούσαμε να παίξουμε με μια ομάδα που είναι πιο κοντά σε εμάς. Υπάρχει πάντα το άγχος της πρεμιέρας, στο οποίο ζητάς κάτι καλύτερο, αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε. Από εκεί και πέρα, θα έλεγα ότι το πρόγραμμα είναι περίεργο γιατί με τις 4-5 ομάδες που έχουν στόχο να αποφύγουν τα play-out παίζουμε εκτός έδρας. Έχουμε περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια στον πρώτο γύρο, αλλά το μυστικό είναι να βλέπεις παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τις νέες προσθήκες στην ομάδα:

«Η ομάδα θα ολοκληρωθεί με την προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού. Θα ανακοινωθεί και από τη Λαμία. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι αρκετά ανταγωνιστική. Με αρκετές ομάδες είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

Στόχοι της ομάδας:

«Είχα δύο καταπληκτικά χρόνια με τον Άρη, οπότε έχω και μια αισιοδοξία απ' αυτά που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Θα έλεγα ότι η Λαμία έχει αρκετή εμπειρία στην επιτυχία στη Volleyleague. Πιστεύω ότι θα είμαστε ένας σκληρός σύλλογος, αλλά με πολλές ανταγωνιστικές ομάδες θα παίξει ρόλο ποιος θα μπορέσει να παίρνει πόντους σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι τον Ιανουάριο θα ξεκαθαρίσει. θα είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα απο όλες τις απόψεις και θα δούμε στο τέλος ποιος θα αντέξει, γιατί οι ομάδες συνήθως αρχίζουν  και κλονίζονται. 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ