1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
14-09-2013 10:47

«Η κορυφή θέλει χημεία κι εμείς την έχουμε»

Στο volleynews.gr μίλησε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς. 

 

Αναλυτικά όσα είπε :

Για την κλήρωση : «Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι τόσο η κλήρωση όσο το ποιόν αντίπαλο αντιπάλου παίρνω κάθε φορά.  Βλέποντας τους αντιπάλους μπορώ να τους διαβάσω. Ωστόσο η κλήρωση θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ιδιαίτερη για όλες τις ομάδες γιατί οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές. Υπάρχουν πολλά ντέρμπι τις πρώτες αγωνιστικές και είναι λίγο περίεργα. Ειδικά για εμάς που είμαστε μια καινούρια ομάδα και δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς. Το μόνο καλό είναι ότι ξεκινάμε στην έδρα μας».

Στόχοι ομάδας για την εφετινή σεζόν : «Πρώτα πρέπει να δημιουργηθεί η ομάδα και να αρχίσει να δένει. Με καλό βόλεϊ και καλές εμφανίσεις θα μας βγει το άγχος. Στο τέλος του πρώτου γύρου, θα μπορώ να κρίνω και εγώ και οι υπόλοιποι ποιους στόχους μπορεί να έχει μια εντελώς καινούρια ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα κινδυνέψουμε αλλά καλύτερα να κρατήσουμε μικρό καλάθι. Αν έχουμε έναν ισορροπημένο πρώτο γύρο, έπειτα μπορούμε να κρίνουμε τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια».

Για την πορεία του Παμβοχαϊκού τα δύο τελευταία χρόνια και αν μπορεί να επαναληφθεί : « Ο Παμβοχαϊκός είχε δύο καλές σεζόν. Το αν μπορούμε να  τις επαναλάβουμε μάλλον θα κριθεί στο τέλος. Πέρυσι είχαμε το χείριστο ξεκίνημα, με τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, αλλά τελικά φτάσαμε μια ανάσα πριν το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στην τύχη, άρα λιγότερους τραυματισμούς, και στη χημεία, κάτι που εμείς ως τώρα έχουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ