1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2013 20:48

«Ιστορική στιγμή για μας» (video)

Ο προπονητής της νεοφώτιστης Παναχαϊκής, Άρης Αγγελόπουλος μίλησε λίγο μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος στο volleyleague.gr για την ιστορική στιγμή της Παναχαϊκής, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία.

Ιδανική η κλήρωση αλλά μην παρεξηγηθώ, για μας είναι μια ιστορική στιγμή, είναι η πρώτη μας παρουσία στην Λίγκα και αυτό συνδυάζεται με την έλευση μιας ιστορικότατης ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ότι καλύτερο για έναν νεοφώτιστο να παίξει στην πρεμιέμα με μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως έιναι ο Παναθηναϊκός».

Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας, περίπου στα μέσα. Απο το Σάββατο ξεκινάμε τα φιλικά παιχνίδια αρχής γενομένης με τον Παμβοχαϊκό και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, βέβαια υπάρχουν κατα την γνώμη μου 4-5 ομάδες οι οποίες νομίζω είναι άλλης ταχύτητας. Απο κει και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες έχουν όλες κενά και θα δωθεί σκληρή μάχη για την κατάταξη αυτών των ομάδων».

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ