1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2013 20:09

«Κρύβει παγίδες η πρώτη αγωνιστική» (video)

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης, μίλησε στο volleyleague.gr λίγο μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στις πρώτες αγωνιστικές με τα εκτός έδρας παιχνίδια και το ταξίδι στην Πολωνία.

« Καλό πρόγραμμα, βέβαια η πρώτη αγωνιστική κρύβει παγίδες όχι μόνο για μας αλλά για όλες τις ομάδες. Παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα η οποία έρχεται με πολλά προβλήματα αλλά αυτές οι ομάδες είναι πολύ επικίνδυνες και θέλει πάρα πολύ προσοχή. Δεύτερη αγωνιστική με την Παναχαϊκή, βατό πρόγραμμα. Εκεί που βλέπω μια δυσκολία, αρκετά μεγάλη είναι την τρίτη αγωνιστική που γυρνάμε απο την Πολωνία και πρέπει να φύγουμε αμέσως να πάμε να παίξουμε στο Βραχάτι. Είναι μια δύσκολη αγωνιστική, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος και θα πάμε ταλαιπωρημένοι. Αυτό ειναι το μεμπτό σημείο της κλήρωσης».

Κλείνοντας ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του και τα τον βασικό κορμό της ομάδας που έμενει σχεδόν άθικτος: «Η προετοιμασία πάει καλά, μία ομάδα που ο γενικός κορμός παρέμεινε ίδιος, ήρθαν κάποια παιδιά όπως ο Κασαμπαλής που υπέγραψε συμβόλαιο, που είναι γέννημα θρέμα του Εθνικού ήρθε σαν δεύτερος πασαδόρος στην ομάδα, έφυγε ο Ραφαήλ Κουμαντάκης και καλή επιτυχία και σταδιοδρομία εκεί που πήγε. Αυτή ήταν η μεγάλη επιτυχία για μένα του Εθνικού, ότι βγήκε ένας παίχτης και τον ζήτησε ιταλική ομάδα και πραγματικά μπράβο στον Εθνικό που καλά έκανε που άφησε τον παίχτη να πάει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα άλλο πρωτάθλημα, άλλη χώρα και τον αντικαταστήσαμε με έναν Σέρβο ton Μιγιαΐλοβιτς. Νέος παίχτης 23 χρονών ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ότι όλη η ομάδα γενικά δεν έχει ξεδιπλώσει αυτό που μπορεί να κάνει μέχρι τώρα. Είμαστε την τέταρτη βδομάδα προετοιμασίας, τώρα ξεκινάνε τα φιλικά παιχνίδια αλλα σε γενικές γραμμές η ομάδα είναι ίδια με πέρσι».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ