1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-07-2015 23:17

Η.. γνωστή μας Μάασεϊκ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Πρώτη από κληρωτίδα στον όμιλο του ΠΑΟΚ βγήκε η Νόλικο Μάασεϊκ. Το Μαασεϊκ βρίσκεται στην φλαμανδική επαρχία του Λίμποργκ στο Βέλγιο.  Πρόκειται ίσως για την πιο γνωστή ομάδα του Βελγίου, χάρη στο διεθνές της κύρος.  Ωστόσο στο πρωτάθλημα φέτος έχασε τα πρωτεία από τη μόνιμη αντίπαλό της Κνακ Ροζελάρε η οποία της έχει πάρει τα τελευταία τρία τρόπαια. Όμως ούτε στο κύπελλο είχε πολλή τύχη αφού έχασε στον τελικό από την Λένικ.
Στο πλούσιο παλμαρέ της μετράει 14 πρωταθλήματα, 14 κύπελλα, 8 Σούπερ Καπ. Με την Wild Card που της δόθηκε από την CEV θα πάρει μέρος τα 10η φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχει φτάσει δύο φορές στον τελικό χάνοντας από Μόντενα (1997) και Τρεβίζο (1999)

Πριν από δύο χρόνια είχε συναντηθεί με τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση και έχασε 3-1 στο Ρέντη για να νικήσει με 3-0 στο Βέλγιο. Ισοβάθμησε με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση αλλά πήρε την πρόκριση, αφήνοντας τον Ολυμπιακό να παίξει στο CEV Cup

Τελευταία φορά που ήρθε στην Θεσσαλονίκη για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν τη σεζόν 2011-2012. Ο Ηρακλής στη φάση των ομίλων είχε νικήσει με 3-2 εντός έδρας αλλά έχασε με 3-0 στο Βέλγιο. Αυτή η ήττα τον είχε αφήσει τρίτο πίσω από τους Βέλγους

Έχει αποκτήσει ήδη τον Αργεντίνο διαγώνιο Φεντερίκο Περέιρα που επέστρεψε μετά από έναν χρόνο απουσίας.  Επίσης πήρε τον Ολλανδό κεντρικό Ρομπ Μπόντιε από την Μπερλίν, τον Πορτογάλο πασαδόρο Νούνο Πινιέιρο από την Τουρ που θα την αντιμετωπίσει στο Τσαμπιονς Λιγκ, τον Ολλανδό λίμπερο Γκάις Γιόρνα από την Αντβέρπ και στον Βέλγιο Βουτ Βάινσμπάνς που επέστρεψε από την Φενέρμπαχτσε.

Έφυγαν οι Φρανσουά Λεκά  (Πασαδόρος – Βερόνα) και Μπιορν Χένε (Διαγώνιος – Τσοκολιβα)
Διαβάστηκε 389 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ