1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-07-2015 00:21

H Τουρ, που πλήγωσε τον Ηρακλή ξανά στη Θεσσαλονίκη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Τουρ είναι  άλλη μια ομάδα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ και μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια. Η Τουρ είναι μια πόλη άνω των 130.000 κατοίκων στο κέντρο της  Γαλλίας.
Πρόκειται για μια ομάδα από τις πιο αντιπροσωπευτικές του  γαλλικού πρωταθλήματος.  Φέτος  κέρδισε για 6η φορά τον τίτλο στη Γαλλία.  Επίσης κατέκτησε και το κύπελλο με το 3-1 επί της Μποβέ. Ήταν το 3ο συνεχόμενο νταμπλ για μια ομάδα που κυριαρχεί στη Γαλλία.


Θα συμμετάσχει για 8η φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου δεν ξεχνάμε τον τελικό του 2005 όταν και νίκησε στο τελικό της Θεσσαλονίκης τον Ηρακλή με 3-1 για να κερδίσει το μοναδικό της ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Την επόμενη σεζόν συναντήθηκε με τον Ολυμπιακό τον όποιο άφησε στην 4η θέση του ομίλου.  Από τότε δεν έχει ξανασυναντήσει ελληνική ομάδα. Στον τελικό έφτασε και το 2007 όταν έχασε από την Φριντρισχάφεν, ενώ έχει και μια τρίτη θέση το 2004.

Έχει φέρει πίσω στη Γαλλία τον Λίμπερο Ουμπερτ Ενό από την Λούμπε. Επίσης έχει πάρει τον Γάλλο Πασαδόρο Γιοάν Ζομέλ από την Αζαξιό, τον Μαυροβούνιο Πασαδόρο Ράικο Στρούγκαρ από την Οράνζ, τον Σέρβο ακραίο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς από την Μπιντγκόζ και τον Αυστραλό ακραίο Άνταμ Γουάιτ από την Βερόνα.

Έχει χάσει τον διαγώνιο Όλεγκ Αντόνοφ από πήγε στην Τρεντίνo, τον πασαδόρο Γιανίκ Μπαζίν, τον Πορτογάλο Νούνο Πινιέιρο που πήγε στη Νόλικο και τον λίμπερο Ζαν Φρανσουά Εξιγκά που πήρε στην Αζαξιό.
Διαβάστηκε 351 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ