1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2015 12:50

Ψάχνεται για αδερφούς Μπρατόεφ ο ΠΑΟΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μπορεί από τον ΠΑΟΚ να διαρρέει ότι η υπόθεση παραμονής του Γιάννη Καλμαζίδη δεν έχει κλείσει οριστικά, ωστόσο όλα δείχνουν ότι μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Νίκι Ζελιάσκοφ απομένει για να επιβεβαιωθεί η αλλαγή σελίδας στον πάγκο του Δικεφάλου.


Πριν την ανακοίνωση πάντως έχουν αρχίσει και τα πρώτα σενάρια για τους παίκτες που θα ήθελε να φέρει ο Βούλγαρος τεχνικός στη Θεσσαλονίκη. Ο Ζελιάσκοφ ήταν ενήμερος για την απόκτηση του Σεπέδα και την ανανέωση του Χιμένες και δεδομένου ότι αυτές οι δύο κινήσεις είχαν τελειώσει εδώ και δέκα ημέρες περίπου, αποδεικνύεται ότι οι επαφές των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις σκέψεις του είναι να έχει στην ομάδα και δύο συμπατριώτες του.
Όχι όμως όποιους κι όποιους αλλά τους δίδυμους αδερφούς Γκιόργκι και Βαλεντίν Μπρατόεφ, οι οποίοι είναι βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας της χώρας τους. Γεννημένοι στις 21 Οκτωβρίου 1987 οι αδελφοί Μπρατόεφ εδώ και μια τετραετία έχουν βγει στο προσκήνιο με τον πασαδόρο Γκιόργκι να έχει αγωνιστεί ελάχιστα στο εξωτερικό, στην Α2 Ρωσίας πέρσι και ένα σύντομο πέρασμα από το Χάρκοβο στην Ουκρανία και τον ακραίο Βαλεντίν να είναι συμπαίκτης πέρσι του Γιώργου Πετρέα στην Αζαξιό.
Βέβαια από τη στιγμή που ο Ζελιάσκοφ δεν έχει ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ όλα αυτά είναι στον αέρα, ωστόσο εφόσον αυτή είναι η επιθυμία του τότε από την περσινή επτάδα που κατέκτησε τον τίτλο θα έχει μείνει μόνο ο Χιμένες, με τον Γκαρά να αποτελεί ερωτηματικό και τους Γκόμεζ, Ρανγκέλ, Σαφράνοβιτς, Κουρνέτα να αποτελούν παρελθόν.

ΥΓ: Αν τελικά οι αδελφοί Μπρατόεφ ντυθούν στα ασπρόμαυρα δεν θα είναι οι πρώτοι δίδυμοι που θα φορέσουν την φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς αυτό είχε συμβεί την σεζόν 1996-1997 με τους αδελφούς Ναλμπάντη (Τόλη και Κώστα).

Sportsfeed.gr

Διαβάστηκε 323 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ