1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
24-06-2013 19:59

Αφιέρωμα στον Φοίνικα από τους Λευκορώσους

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Σαχτάρ Σόλινγκορσκ αντιπάλου του Φοίνικα Σύρου στην 2η προκριματική φάση του Challenge Cup, έγινε ένα αφιέρωμα στους «Συριανούς», εκθειάζοντας τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ανδρεόπουλο και κάνοντας μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε. Μαζί με το δημοσίευμα, οι Λευκορώσοι έβαλαν και ένα link στο οποίο παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τους αγώνες των playoffs της Volleyleague της σεζόν 2011-2012, με αντίπαλο τον Ηρακλή.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η νέα εποχή του Challenge Cup -Αντίπαλος ο ελληνικός Φοίνικας»

«Στην έδρα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ευρωπαϊκών κυπέλλων της επόμενης σεζόν. Η Shakhtior Soligorsk, μετά από απουσία έξι ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα λάβει και πάλι μέρος στο Challenge Cup. Τελευταία φορά που η ομάδα μας έπαιξε στην Ευρώπη ήταν στο Top Teams Cup της σεζόν 2006/2007».

«Αντίπαλος στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης θα είναι ο ελληνικός Φοίνικας της Σύρου. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Νοεμβρίου στη Λευκορωσία και ο επαναληπτικός στις 26-28 Νοεμβρίου στην Ελλάδα. Στο εθνικό του πρωτάθλημα, ο Φοίνικας με 38 βαθμούς πήρε την 5η θέση. Σημειώστε ότι η ελληνική ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για παράβαση των κανονισμών. Η ομάδα καθοδηγείται από έναν διάσημο και έμπειρο προπονητή, τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ο οποίος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σημείωσε: “Η Shaktior Soligorsk, αν κρίνουμε από την περίοδο 2012/2013, είναι μία πολύ δύσκολη αντίπαλος, αλλά ο Φοίνικας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει την υπέρβαση».

Πηγή: Φοίνικας Σύρου
Διαβάστηκε 1501 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ