1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-04-2013 18:27

O N.O. Σύρου θα βραβεύσει τον Παλιόπορτα

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ακόμη μία τιμητική βράβευση θα λάβει ο πρόεδρος του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου Δημήτρης Παλιόπορτας, καθώς την προσεχή Κυριακή 28 Απριλίου (ώρα 19:00) ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, στις εγκαταστάσεις του στις Αγκαθωπές, θα του απονείμει τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον Όμιλο. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος της ομάδας  είχε δωρίσει στον Ν.Ο. Σύρου, σε μορφή χορηγίας, δύο σκάφη ιστιοπλοΐας τριγώνου προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που είχε το αντίστοιχα τμήμα του ΝΟΣ.

 

Ήταν ακόμη μία κίνηση προσφοράς και στήριξης της συριανής κοινωνίας και του συριανού αθλητισμού από τον κ. Παλιόπορτα, παρόλο που οι τοπικές αρχές και φορείς όχι μόνο δεν βοηθούν τον ίδιο στην προσπάθεια που κάνει με την ομάδα μας και έχει φέρει τη Σύρο στην πρώτη γραμμή της αθλητικής επικαιρότητας, διαφημίζοντας παράλληλα το νησί, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι του έχουν γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη τους…

Η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου αναφέρει: “Ο Ν.Ο. Σύρου σας προσκαλεί στην απονομή τιμητικής πλακέτας για ευγενική χορηγία προς τον συντοπίτη και λάτρη της θάλασσας, πρόεδρο του Α.Ο. Φοίνικα, κ. Δημήτρη Παλιόπορτα, η οποία θα γίνει την Κυριακή 28/04/13 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στις Αγκαθωπές”.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το ένα (τύπου Laser 4.7) από τα δύο σκάφη Ιστιοπλοΐας Τριγώνου τα οποία δώρισε ο κ. Παλιόπορτας,να τρέχει στους πρόσφατους Περιφερειακούς Αγώνες στη Σύρο.

skafos-prosfora-palioporta-sto-nos

Πηγή: foinikasclub.gr

 

Διαβάστηκε 665 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ