1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-01-2018 20:15

Ζήσης: «Έργο προπονητή η βελτίωση της ομάδας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο λίμπερο του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ζήσης αναδείχθηκε MVP της 12ης αγωνιστικής. Στις δηλώσεις αναφέρθηκε στην διάκρισή του και την άριστη δουλειά που κάνει στον πάγκο της ομάδας, ο Όσκαρ Κάσμαρτσικ.


 

«Δεν το είχα πολυσκεφτεί ότι κάποτε θα ήμουν MVP. Είναι πολύ σημαντική διάκριση για όλους τους αθλητές και πάντα είναι ξεχωριστή για όλους. Την αφιερώνω στον πατέρα μου για όσα μου έχει προσφέρει. Πάνω από όλα την αφιερώνω στην ομάδα και σε όσους πίστεψαν σε εμένα. Η νίκη μας στο Αιγίνιο ήρθε μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Αυτή η αποστολή μας ήταν πολύ δύσκολη γιατί ξεκίνησε από τη νίκη μας στην Αλεξανδρούπολη και δύο μέρες μετά νικήσαμε και στο Αιγίνιο. Γυρίσαμε όλη την Ελλάδα αλλά όλη η ομάδα έπαιξε καλά και πήραμε 6 βαθμούς.


Η ομάδα σταδιακά ανεβαίνει ποιοτικά και αυτό είναι έργο του προπονητή. Ο Κασμαρτσικ είναι πολύ ψηλά σε όλους τους τομείς. Η ανάλυση του αγώνα είναι σούπερ, οι τακτικές άριστες και ξέρει να ανεβάζει την ψυχολογία των αθλητών. Κάνει αλλαγές εκεί που χρειάζεται. Στο ματς με το Αιγίνιο εάν δεν ήταν αυτός θα χάναμε. Μας δίνει αναλυτικές οδηγίες στον καθένα, πως να παίζουμε ντουμπλαζ, πως να κινηθούμε στο γήπεδο. Εχουμε στόχο να κάνουμε ένα καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα, αρεκτά ψηλά.
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ, ίσως σε νοκ άουτ να μπορέσουμε να τον χτυπήσουμε. Είναι η τρίτη χρονιά στη Σύρο και αισθάνομαι πολύ καλά και μεγάλη ασφάλεια. Είναι μεγάλη επιτυχία μία ομάδα από νησί να ειναι συνέχεια στις ψηλές θέσεις. Τα θέματα οργάνωσης λύνονται, οι πληρωμές γίνονται κανονικά και πολλοί δυνατοί και σοβαροί άνθρωποι είναι κοντά στην ομάδα. Αισθάνεσαι ότι κάποιος σε νοιάζεται και είσαι αφιερωμένος στην δουλειά».

Διαβάστηκε 373 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ