1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2014 21:33

Παλιόπορτας: «Σκεφτόμαστε τον τελικό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τι λέει ο πρόεδρος του Φοίνικα για την κρίσιμη μάχη στον Εβρο, αλλά και για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Η κορυφή για τον Φοίνικα περνάει από τον Εβρο... Το πλέον κρίσιμο και καθοριστικό ματς για την τελική θέση που θα καταλάβει την κανονική περίοδο δίνει τη Δευτέρα η ομάδα της Σύρου στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον τοπικό Εθνικό. Μια αποστολή ιδιαίτερα δύσκολη απέναντι στον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο της βαθμολογίας, που μπορεί να περνάει περίοδο κάμψης, παραμένει όμως πάντα επικίνδυνος. Τα λόγια του προέδρου του Φοίνικα Δημήτρη Παλιόπορτα για το συγκεκριμένο παιχνίδι , άλλωστε είναι χαρακτηριστικά.

"Πιστεύω ότι με νίκη στην Αλεξανδρούπολη, μετά για εμάς όλα θα είναι πιο απλά. Έχουμε δυο αγώνες στην έδρα μας και τελειώνουμε στο Αιγίνιο, ενώ οι υπόλοιποι της τετράδας έχουν δύσκολο πρόγραμμα." τόνισε στο syrosnews ο ισχυρός άντρας του Φοίνικα, που δεν έκρυψε ότι στο μυαλό του έχει έναν και μόνο στόχο. "Τον τελικό του Πρωταθλήματος. Τόσο εμείς όσο και οι άλλες τρεις ομάδες του πρώτου γκρουπ αυτό σκεφτόμαστε" τόνισε, ενώ για το ποιους θεωρεί πιο ισχυρούς αντιπάλους προς την... κούπα του πρωταθλητή υποστήριξε. "Ολυμπιακό και Αλεξανδρούπολη. Τον πρώτο λόγω εμπειρίας και παικτών, ενώ ο Εθνικός εκτιμώ ότι θα ξεπεράσει την κρίση και θα επιστρέψει στην προηγούμενη κατάστασή του. Οσο για την Κηφισιά αν και έχει κερδίσει δυο φορές τόσο εμάς όσο και τον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι με όποιον και από τους δυο αγωνιστεί στα play off θα είμαστε πολύ περισσότερο προσεκτικοί και... υποψιασμένοι." Στον αγωνιστικό τομέα ο Πελεκούδας έβγαλε τον γύψο από το χέρι, του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας, όμως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί τη Δευτέρα στην Αλεξανδρούπολη. Θα ακολουθήσει βέβαια την αποστολή όμως μάλλον θα παρακολουθήσει το ματς από τον πάγκο. Αλλωστε η απόδοση του Γιώργου Σφενδυλάκη είναι τέτοια που κάθε άλλο παρά έχει αφήσει να φανεί το κενό Πελεκούδα. Στις δυο νίκες μάλιστα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ήταν καθοριστική η συμβολή του στην τελική επικράτηση του Φοίνικα.

Πηγή: Syrosnews.gr

Διαβάστηκε 451 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ