1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
23-03-2014 00:24

Ανδρεόπουλος:«Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε ότι ο Φοίνικας πήρε μία πολύτιμη νίκη παρά τις δυσκολίες της προηγούμενης εβδομάδας. Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου μεταξύ άλλων δήλωσε πως θα παλέψουν για το καλύτερο.

«Πήραμε μία πολύτιμη νίκη απόψε, καθώς το τελευταίο δεκαπενθήμερο ταλαιπωρηθήκαμε πολύ από τραυματισμούς και ιώσεις και δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε σωστά. Κάναμε αρκετά λάθη στο 3ο και το 4ο σετ, ενώ παράλληλα η Λαμία ανέβασε αισθητά την απόδοσή της. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ δύσκολο. Είμαστε μέσα στην τετράδα και θα παλέψουμε για το ό,τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε».

Ο λίμπερο του Φοίνικα Νικόλας Αρβανίτης είπε: «Κλήθηκα να καλύψω το πολύ μεγάλο κενό του Θάνου και σε μία θέση η οποία μου είναι ουσιαστικά άγνωστη, ελάχιστες φορές έχω αγωνιστεί ως λίμπερο. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο. Σήμερα χάσαμε ένα βαθμό και πλέον θέλουμε δύο νίκες στο φινάλε, ώστε αν μας ευνοήσουν τα άλλα αποτελέσματα να βελτιώσουμε τη θέση μας μέσα στην τετράδα».

Διαβάστηκε 478 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link αντιπροβατο Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 09:45 posted by αντιπροβατο

    Το καλύτερο ειναι να δέσεις την ομάδα σου γιατι σου το εχουν ξαναγραψει εδω μεσα, καποια στιγμη ο κοσμος με αυτο το χαλι που βλεπει θα σταματησει να σου χτυπα παλαμακια. Μην ξεχνας τους στοχους σου αλλα ουτε τις δηλωσεις των δικων σου παιδιων...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ