1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-03-2014 00:03

Αγώνας δρόμου για Πελεκούδα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η προετοιμασία του Φοίνικα Σύρου για την μεγάλη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη συνεχίζεται. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος βλέπει τους αθλητές να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό, ο Παναγιώτης Πελεκούδας καταβάλει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να δώσει το παρών στο δύσκολο αυτό παιχνίδι, αν και με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιώργου Σφενδυλάκη είναι δύσκολο ο «Πέλε» να μπει κατευθείαν στα «βαθιά».

Η 19η αγωνιστική μοιάζει να είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες του φετινού πρωταθλήματος, με παιχνίδια «φωτιά» που ίσως και να αλλάξουν τη βαθμολογική θέση των τεσσάρων πρώτων ομάδων. Παρόλα αυτά ο Φοίνικας θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη για το δικό του «τρίποντο» που θα τον κρατήσει στην κορυφή τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Πηγή: peiratiko.net
Διαβάστηκε 542 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link vl Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 14:34 posted by vl

    Μακαρι να ηταν ο τελικος του πρωταθληματος.Μεταξυ δυο τιμιων ομαδων,χωρις....παραγκα.Αλλα αυτα δεν γινονται στην Ελλαδα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ