1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-06-2013 00:45

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Η Μπελγκορόντ του Τράβιτσα και πρώην του Κουρνέτα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Cannot find volleynews.v2/WORLD/Champions-League2012-13/men/2013-14 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WORLD/Champions-League2012-13/men/2013-14/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η πιο ισχυρή ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ ακούει στο όνομα Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ η οποία στην Ελλάδα έγινε γνωστή από τις αναμετρήσεις με τον Ηρακλή. Ηταν η ομάδα που νίκησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Συνοσμοσπονδίας το 2009 στο ΟΑΚΑ, όμως, η πρώτη ελληνική ομάδα που βρέθηκε αντίπαλος της ήταν ο Ολυμπιακός το 1996.

Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ρωσίας η οποία μάλιστα για να πάρει τον τίτλο ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά. Ο Βασίλης Κουρνέτας τους ξέρει καλά, καθώς αγωνίστηκε εκεί από τον Δεκέμβριο του 2009 μέχρι το τέλος της σεζόν 2009-10.

Οκτώ φορές πρωταθλήτρια Ρωσίας επέστρεψε στον θρόνο της μετά από το 2005. Μεσουράνησε από το 1995 μέχρι το 2005 κατακτώντας 7 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα και 2 Τσαμπιονς Λιγκ, σαν Λοκομοτίβ Μπελγκορόντ (επανέφερε το Μπελογκόριε το 2011).

Επανήλθε το 2009 με την κατάκτηση του CEV Cup και ενώ τις δύο επόμενες χρονιές κάτι... χάλασε τη μαγιά και έφτανε στην πηγή χωρίς να πιει νερό. Δεύτερη το 2010 και τρίτη θέση στη Ρωσία (2011), ενώ το 2012 πήρε το κύπελλο.

Ομάδα με Τράβιτσα, Τετιούκιν, Μουζέρσκι

Για τη νέα σεζόν θέλει να παίξει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέλει να ενισχυθεί προκειμένου να επιστρέψει και κορυφή της Ευρώπης. Από τις... μεταγραφές ξεχωρίζει ο Ντράγκαν Τράβιτσα που ήρθε από την Ματσεράτα και είναι υιός του Λιούμπομιρ Τράβιτσα που πριν 10 χρόνια ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Κονσταντίν Λέσικ (Ισκρα Οντιντσόβο), ο Σεργκέι Μπαγκρέι (Κούζμπας), ο Μαξίμ Παντελεϊμονένκο (Ουράλ), Καχατούρ Στεπανιάν (Ντιναμο Μοσχας) και Ρομάν Μπρανκιν (Ντιναμο Μόσχας) συμπληρώνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Από εκεί και πέρα «έχασε» τους  Λεονίντ Κούζνετσοφ,  Σεργκέι Μακάροβ, Ιγκορ Κόμπζαρ, Άρτομ Γιερμάκοφ, Νικίτα Γιερομιν, ωστόσο έχει κρατήσει τα... βαριά χαρτιά της που είναι οι Μουζέρσκι, Κχτέι, Γκρόζερ, ενώ ο Τετιούκχιν παρότι έχει ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί πιθανότατα να δώσει παράταση στην επιτυχημένη καριέρα του για άλλη μια χρονιά.

Η έδρα

Το Μπελογκόριε είναι στη νοτιοδυτική Ρωσία κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία και με κοντινή πόλη το Χάρκιβ του Γιούρι Φιλίποφ.

Χάρτης: ΕΔΩ

To σάιτ του συλλόγου: ΕΔΩ

 

 

Διαβάστηκε 787 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ