1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-06-2013 01:43

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Η... σταθερή στο Τσάμπιονς Λιγκ, Νόλικο Μάασεϊκ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η πρώτη σκέψη που έκαναν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο άκουσμα της κλήρωσης είναι: «Όλα θα παιχτούν στα ματς με την Νόλικο Μάασεϊκ».

Είναι η μία από τις δύο ομάδες του Βελγίου με συνεχείς παρουσίες στο Τσαμπιονς Λιγκ. Συνήθως ήταν ο Ηρακλής που την αντιμετώπιζε με τελευταία πικρή εμπειρία, τη σεζόν 2011-2012 όταν ο γηραιός κατέλαβε την τρίτη θέση του ομίλου, χωρίς να έχει τον Ντεσπέιν. Ο Ολυμπιακός την... πέτυχε τη μακρινή σεζόν 2002-2003.

Το φετινό... χαστούκι από την Κνακ Ροζεράρε ήταν πολύ ισχυρό καθώς της πήρε το πρωτάθλημα μεσά από τα χέρια, αλλά έχει πανηγυρίσει 14 πρωταθλήματα, 14 Κύπελλα και 11 Σούπερ Καπ.  Έχει φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δύο φορές (1997, 1999), αλλά δεν έχει καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο. Τελευταία ευρωπαϊκή επιτυχία ήταν η συμμετοχή στον τελικό του CEV Cup το 2008.

Την πρώτη μεγάλη ομάδα έχτισε ο σπουδαίος Σουηδός τεχνικός Άντερς Κρίστιανσον που πολύ αργότερα πέρασε δύο χρόνια από τον Ολυμπιακό.

Στα μεταγραφικά έχει χάσει τον διεθνή Βέλγο ακραίο Κλίνκεμπεργκ (πήγε στην γαλλική Τουρ), τον Βουνεμπάϊνα (Σομόν) και τον Λορσιελντ (Σετ) αλλά έχει ήδη αποκτήσει τους Αμερικάνους Ντιβέινι (πασαδόρος από Αντβέρπ), Μένζελ (διαγώνιος από Κατσελάνα Γκρότε), τον Σουηδό ακραίο Νίλσον (από την Φαλκεμπεργκ) και τον Γάλλο Λεκάτ.

Διαβάστηκε 627 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ