1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2013 19:56

Η επιστολή του Χρήστου Φλάμπουρα (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο άνθρωπος που βοήθησε τον Ολυμπιακό να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, Χρήστος Φλάμπουρας δεν μπόρεσε να βρεθεί στην συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο εκπροσωπήθηκε από τον Ναύαρχο Γιώργο Κολιτσόπουλο, ο οποίος μετέφερε την επιστολή με την οποία ο κ. Φλάμπουρας καλεί όλο τον κόσμο να βοηθήσει τον σύλλογο.

«Το δύσκολο περιβάλλον που ζούμε, δεν έχει αφήσει αλώβητο ούτε τον αθλητισμό. Σε μία από τις μεγάλες μου αγάπες, το βόλεϊ, ο Ολυμπιακός, η ομάδα του λιμανιού του Πειραιά, όπου και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά, κινδύνεψε να μη συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, για να εξοικονομήσει χρήματα.
Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε να συμβεί αυτό στη μοναδική ομάδα στην Ευρώπη με 11 παρουσίες σε Φάιναλ Φορ ευρωπαϊκών κυπέλλων. Μέσω της φιλίας μου με τον Μανώλη Κονταρό, τον Νίκο Σαλαπατάρα και τον Λευτέρη Χρυσοφάκη, γνώρισα τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη και ήδη από την περσινή αγωνιστική  περίοδο  βοήθησα στο βόλεϊ.
Ο Μιχάλης είναι νοικοκύρης στα οικονομικά και με έπεισε να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα.
 Καλούμε, λοιπόν κι άλλους επιχειρηματίες να συμμετέχουν και να βοηθήσουν έμπρακτα τον αθλητισμό σε όλα τα αγωνίσματα.
Λαμπρό παράδειγμα για εμένα αποτελεί ο Πρόεδρός μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, που με την ειλικρινή του αγάπη και βοήθεια για τον Ολυμπιακό, με μύησε στον χώρο του αθλητισμού.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Φλάμπουρας»
Διαβάστηκε 1354 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ