1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2017 23:44

Τσούπκοβιτς: «Προτιμώ τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο MVP του Κυπέλλου ανδρών Κονσταντίν Τσούπκοβιτς βρέθηκε στην εκπομπή των καναλιών Νovasports «Στο Φιλέ» και μίλησε για τα βραβεία MVP σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο, τον τελικό με την Κηφισιά, την προσωπική του βελτίωση καθώς και για το πρωτάθλημα.

Για τα βραβεία MVP: «Είναι παράξενο γιατί δεν ξεκίνησα καλά στη σεζόν. Στο τέλος όμως όλα κυλούν καλά και πήρα δύο βραβεία MVP. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα.

Στην αρχή δεν μου έβγαινε το σερβίς, αλλά συνέχισα να δουλεύω και να το διορθώνω. Έτσι στον τελικό μου βγήκε και πήραμε το τρόπαιο. Κανένας δεν πάει στο Final 4 για να γίνει MVP. Παίζω για την ομάδα και το βραβείο αξίζει και στους συμπαίκτες μου».

Για την εξέλιξη του τελικού: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή μας άρχισε να πέφτει γιατί κουραζόμασταν. Αν πηγαίναμε το τάι μπρέικ, οι πιθανότητες θα ήταν 55-45 υπέρ της Κηφισιάς».

Για την βελτίωσή του: «Πλέον κανείς δεν θυμάται τα παιχνίδια του πρώτου γύρου, ήθελα ένα διάστημα προσαρμογής για βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Στην Τουρ είχαμε τον Ενό, έπαιρνε όλες τις υποδοχές και εγώ είχα δουλειά μόνο στην επίθεση. Στον πρώτο γύρο δεν είχα αυτοπεποίθηση, αλλά στη συνέχεια με δουλειά και υπομονή βελτιώθηκα.

Ο Μπόσκαν με πίστευε, γιατί έχουμε συνεργαστεί ξανά στην εθνική ομάδα και ήξερε τι να περιμένει από εμένα. Όλη η ομάδα με περίμενε στις κακές στιγμές μου και σαν ομάδα τις ξεπεράσαμε.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Γεννήθηκα στο Μαρακανά και ήμουν παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Καταλαβαίνω τον κόσμο, τον αγαπώ και γίνομαι… χούλιγκαν μαζί τους».

Για το αν θα μείνει του χρόνου στον Ολυμπιακό: «Έχουμε ακόμα έναν τίτλο να κατακτήσουμε. Εφόσον γίνει αυτό θα δούμε αν θα μείνω στην ομάδα».

Για την προτίμησή του στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος: «Στον ημιτελικό προτιμώ τον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό γιατί μου αρέσει να παίζω τα δύσκολα παιχνίδια».

Διαβάστηκε 4765 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ