1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2017 23:19

«Ο μεγάλος στόχος του πρωταθλήματος και η Εθνική ομάδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Κώστας Στιβαχτής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στο Φιλέ» των καναλιών Novasports και μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τα σερβίς του Τσούπκοβιτς, τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος αλλά και για την Εθνική ομάδα.

Για τους συνεχόμενους άσσους στο Τσούπκοβιτς: «Είναι δύσκολο να το κάνεις. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση.. Το πρώτο του σερβις ήταν πολύ καλό και με τη ψυχολογία που είχε, επειδή του αρέσουν τα δύσκολα σημεία των αγώνων, έκανε και δεύτερο πολύ καλό.

Ήταν πιο δύσκολος ο τελικός, γιατί στον ημιτελικό ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι λόγω του ΠΑΟΚ και με τον κόσμο υπήρχε ένας παλμός. Στον τελικό όλοι έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός πήρε το κύπελλο την προηγούμενη μέρα. Ωστόσο για να νικήσεις την Κηφισιά χρειάζεται προσπάθεια και συγκέντρωση.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει νικήσει στα ντέρμπι με διαφορετικές συνθέσεις: «Μας επιτρέπει το πρωτάθλημα να έχουμε διαφορετικές ομάδες. Ξέρουμε τι θέλουμε από τον κάθε παίκτη και τα κομμάτια δένουν πολύ γρήγορα.

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ο μεγάλος στόχος για μας. Πέρσι μας στοιχισε η απώλεια του πρωταθλήματος, γιατί στο τέλος όλοι μάχονται για το πρωτάθλημα. Δεν είναι εξασφαλισμένη η συμμετοχή μας στον τελικό. Αν παίζει καλά ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίζει όποιον κι αν έρθει. Δεν μας απασχολεί ποιον θα βρούμε μπροστά μας στον ημιτελικό.

Για την Εθνική ομάδα: «Πρέπει να με καλέσουν κιόλας. Εγώ θα ήθελα να πάω γιατί είναι πολύ άσχημο να λες όχι σε αυτή την ομάδα. Όμως είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να προσέχω το σώμα μου. Δεν θέλω να πάω και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω γιατί θα είναι κακό για την ομάδα. Αν είμαι σε καλή κατάσταση θα πάω».

Διαβάστηκε 4850 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ