1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-03-2014 02:25

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Οι κούπες ειναι αμέτρητες»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Διαβάστηκε 541 φορές

3 σχόλια

  • Comment Link oti-na-nai Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 16:18 posted by oti-na-nai

    @αρες μαρες, αν ξέρεις κάτι για το κύπελλο του ποδοσφαίρου πες το να παίξουμε στο στοίχημα.

  • Comment Link αρες μαρες Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 12:41 posted by αρες μαρες

    @Πρωην αυτοκράτορας ... έχεις δίκιο , για τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες μιας ομάδας πάντα ευθύνονται οι άλλοι!!!! Εγώ νομίζω οτι φταίει το μνημόνιο που πήρε ο ολυμπιακός το κύπελλο στο βόλει , ο παναθηναικός στο μπασκετ κ ο ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο.

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 09:00 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    μπράβο μπράβο στους κους Μπερμπέρογλου, Τσιργογιάννη, Καλαϊτζίδη και 3-4 νοματαίους ακόμα για την κατάκτηση της κούπας από τον Ολυμπιακό. Τι; Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά ηρακληδείς παράγοντες που κρατούν τον Ηρακλή διαλυμένο δίνοντας την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να μαζεύει τίτλους. Αυτοί που κρατούν όμηρο τον Ηρακλή στα τελευταία πατώματα της Α2 απλά και μόνο για λόγους εμπάθειας προς κάποιους άλλους ηρακληδείς που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τον Ηρακλή άμεσα πάλι αυτοκράτορα ο οποίος όπου θα βρίσκει τον Ολυμπιακό θα του θυμίζει τα παλιά, ξέρει αυτός. Μπράβο τους λοιπόν, προτείνω στους κους του Ολυμπιακού να τους κάνουν επίτιμους παράγοντές τους. Αξιοι, άξιοι.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ