1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2014 01:57

Η συνέπεια του Σπύρου Μπλέτσα έσωσε τον Ολυμπιακό

Αξιολογείστε το άρθρο
(5 votes)
Την στιγμή που βγήκαν νοκ άουτ οι Γιώργος Στεφάνου, Χρήστος Βολουδάκης, επιστρατεύτηκε ο Μενέλαος Κοκκινάκης ως λίμπερο με τον Σπύρο Μπλέτσα να σώζει τον Ολυμπιακό.

Ο φροντιστής των «ερυθρολεύκων» είχε ξεχωριστή εμφάνιση του Κοκκινάκη, σε περίπτωση που χρειαζόταν να παίξει λίμπερο, όπως και έγινε. Με άλλα λόγια είχε μαζί του τρεις εμφανίσεις λίμπερο. Κατά την διάρκεια των δηλώσεων του ακραίου του Ολυμπιακού, είχε αγκαλιά τον Μπλέτσα, με τον ίδιο να είναι συγκινημένος και να δηλώνει πως θα βοηθάει όλη του την ζωή, αρκεί να κερδίζουν τα παιδιά του, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Η δύναμη της ομάδας πήρε τον τίτλο και όταν λέμε ομάδα, δεν μιλάμε μόνο για τον MVP. Ο καθένας είναι MVP σε αυτό που κάνει στον Ολυμπιακό και ένας από αυτούς είναι ο φροντιστής μας Σπύρος Μπλέτσας και σήμερα το απέδειξε. Ο Μπλέτσας εδώ και χρόνια είναι η δύναμη της ομάδας του Ολυμπιακού. Έχει συνεργαστεί με παίκτες και παίκτες και πάντα τον ακούμε και τον συμβουλευόμαστε. Καμία φορά τον πειράζουμε για να αντλούμε ενέργεια και το ίδιο κάνει κι αυτός. Έχει μερίδιο στην επιτυχία.», τόνισε ο Κοκκινάκης δείχνοντας μεγάλο σεβασμό προς τον Μπλέτσα δείχνοντας πως και ο ίδιος έχει υψηλό επίπεδο όχι μόνο ως βολεϊμπολίστας αλλά και ως άνθρωπος...

Διαβάστηκε 1276 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link captain Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 23:02 posted by captain

    μπράβο αγόρι μου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ