1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2014 17:33

Ο πιο πιστός οπαδός του Ολυμπιακού

Αξιολογείστε το άρθρο
(5 votes)
Μπορεί να μην είναι πια παιδί, όμως για την ομάδα της καρδιάς του παραμένει ένα. Ο Αθηναίος οπαδός του Ολυμπιακού για περισσότερο από 50 χρόνια είναι ένας «στρατιώτης» των ερυθρολεύκων που ακολουθεί την ομάδα της καρδίας του όπου και να πάει.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα ο Βασίλης Κοκκοβές συνταξιούχος (δούλευε στις γενικές αποθήκες της Εθνικής τράπεζας) πλέον, δεν αποχωρίζεται ούτε μια στιγμή τον Ολυμπιακό. Το volleynews.gr τον πέτυχε στην Καλαμάτα και τον είδαμε να πανυγηρίζει σαν μικρό παιδί την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη.
 
«Ακουλουθάω την ομάδα τουλάχιστον 50 χρόνια», μας είπε ο κ. Κοκκοβές για να συνεχίσει «Φανταστείτε πως πέρυσι στον φάιναλ-4 του Κυπέλλου Γυναικών στην Σαντορίνη, έφτασα στο νησί το Σάββατο 4 το μεσημέρι, ενώ το παιχνίδι ξεκινούσε στις 5 και ήρθε πούλμαν της ομάδας να με φέρει στο γήπεδο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά την κατάκτηση της κούπας, έφυγα άρων άρων για την Αθήνα (μέσω Πάρου) γιατί την επόμενη μέρα έπαιζε η ποδοσφαιρική ομάδα στο Καραΐσκάκη! Όλα για τον Ολυμπιακό...».
 
Σε ερώτηση μας για τους οπαδούς των άλλων ομάδων ο Βασίλης Κοκκοβές είπε: «Οι οπαδοί των άλλων ομάδων με ξέρουν και με σέβονται. Δεν αντιμετωπίζω προβλήματα». 
 
 
 
Διαβάστηκε 1417 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link Παναγιώτης Π. Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 20:38 posted by Παναγιώτης Π.

    Μπράβο Βασίλη! Να είσαι πάντα γερός!

  • Comment Link oti-na-nai Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 16:14 posted by oti-na-nai

    Respect.
    Να μας δώσει όμως και καμιά πληροφορία για το πού βρίσκει εισιτήρια, γιατί θέλουμε και μεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ