1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2013 18:18

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ηρακλή για την έρευνα του ΣΔΟΕ

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα δημοσιεύματα για την έρευνα του ΣΔΟΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η έρευνα αφορά χρονικές περιόδους πρίν το Νοέμβριο του 2011.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σχετικά με τα δημοσιεύματα ορισμένων ΜΜΕ για την έρευνα του ΣΔΟΕ που αφορούν το σύλλογο μας, αναφέρουμε τα εξής:
-Η έρευνα αφορά περιορισμένο αριθμό χρήσεων, παλαιοτέρων του Νοεμβρίου του 2011.
-Εξ’ όσων γνωρίζουμε αυτή αναφέρεται σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους και αναμένουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.
Απαίτηση ολόκληρου του κυανόλευκου κόσμου εδώ και ενάμιση χρόνο ήταν και είναι η κάθαρση και η παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που πιθανόν ευθύνoνται και θα προκύψουν από τα αποτελέσματα της έρευνας. Δεν νοείται, ούτε θα μείνει αναπάντητη, όποια προσπάθεια σπίλωσης και διασυρμού του ιστορικότερου σωματείου της χώρας στο όνομα οποιουδήποτε.
Αναρωτιόμαστε:
-Θα συνεχιστεί το ρεπορτάζ με την δημοσιοποίηση των χρεών άλλων αθλητικών σωματείων;
-Γιατί επιλέχθηκε η δημοσιοποίηση του πορίσματος αυτή την περίοδο ενώ όλα ήταν γνωστά εδώ και ένα χρόνο;
-Μήπως για να αποκτήσουν άλλοθι οι γνωστοί κύκλοι δικαιολογώντας προσεχείς αποφάσεις τους, βλέπε ΤΑΑ/βόλεϊ;
Αλλάξαμε σελίδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και πορευόμαστε με αρχές την ανιδιοτέλεια, την ειλικρίνεια και τη νομιμότητα. Αρχές που πρεσβεύουν την εκατοντάχρονη και πλέον ιστορία του συλλόγου μας. Προσπαθούμε καθημερινά για την επιβίωση και ανασύνταξη του ΗΡΑΚΛΗ με μοναδικό σύμμαχο τον κόσμο μας, σηκώνοντας το βάρος καταστάσεων που δημιουργήθηκαν από αμαρτήματα αυτών που σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στην κυανόλευκη οικογένεια.
Υ.Γ.: Όσοι προσβλέπουν στη διάλυση και τη σπίλωση του ΗΡΑΚΛΗ να ξέρουν ότι η κυανόλευκη οικογένεια θα τους αντιμετωπίζει παντού και πάντοτε με ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΑΓΩΝΑ.

Μετά τιμής
Διοικούσα επιτροπή ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ"

Σχετικό link: Η «μαύρη τρύπα» στον Γ.Σ. Ηρακλή ανέρχεται στα 130 εκ. Ευρω!

Διαβάστηκε 1306 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

  • Για νέο τρίποντο η Νίκη Αιγινίου, χωρίς Προύσαλη και πάλι ο Ηρακλής
    Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

  • Ορφανός: «Ήταν μια σημαντική νίκη»
     Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/πολης:

  • Μεγάλη ανατροπή του Ηρακλή με «39αρη» Αρμενάκη!
    Με εκπληκτικό τον «μπόμπερ» Αρμενάκη που τελείωσε το ματς με 39 πόντους, ο Ηρακλής αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 σετ, νίκησε στο τάι μπρέικ με 3-2  τον Φοίνικα Σύρο, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε πάθος και μεγάλες ανατροπές στο σκορ.

2 σχόλια

  • Comment Link Χρ. Θεοδωριδης Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 17:05 posted by Χρ. Θεοδωριδης

    Δε θα μεινω στο περιεχομενο της ανακοινωσης. Οπως παντα αρκουντως πατριωτικη τυπου πισω και σας φαγαμε, θα πολεμησουμε και αλλα τετοια. Επισης μας λεει ποια περιοδο δεν αφορα αλλα δε μας λεει ποια περιοδο αφορα. Κοινως δε προ σφερει τιποτα περα απο μια τυπικη υποχρεωση εκδοσης ανακοινωσης. Αρα περιμενουμε τους δικαστες για να μαθουμε την αληθεια αφου απο το ΓΣ δε βγαινει συμπερασμα. Αυτο ομως που θα ηθελα να πω ειναι οτι πριν λογο διαβασα στο bluearena δηλωσεις του νομικου του ΓΣ κου Φινοκαλιοτη. Καιρο ειχα να διαβασω μεστερ και σαφεις δηλωσεις για θεματα του συλλογου. Και επειδη ειναι πολυ σοβαρο το θεμα καλυτερα αντι για δυναμικες και ολιγον μιζερες τυποποιημενες ανακοινωσεις καλυτερα να μιλουν σοβαροι ανθρωποι επιστημονες σαν τον κο Φινοκαλιοτη που βοηθουν τον κοσμο να καταλαβει πραγματα.

  • Comment Link dark blue Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 15:58 posted by dark blue

    Ειπε κανεις οτι αφορα και την περιοδο μετα το Νοεμβριο 2011; Κατηγορησε κανεις τις διοικησεις πρωτοδικειου; Οχι. Προς τι η αναγκη επισημανσης; Δηλαδη το θεμα ειναι οτι δε φταιτε εσεις αλλα αλλοι προηγουμενων περιοδων; Ολοι το ξερουν οτι η ιστορια αυτη αφορα παλιες χρησεις. Αυτο που ενδιαφερει το λαο του Ηρακλη δεν ειναι μονο ποιος φταιει- λιγο πολυ ολοι γνωριζουμε- αλλα τι γινεται τωρα για το μελλον του συλλογου. Σε αυτο δυστυχως δε δοθηκε απαντηση περα απο ευχολογια και πατριωτικες ηρακληδιστικες κορονες. Οσο για τη συσπειρωση αγαπητοι φιλοι δεν ειμαι πολυ σιγουρος αν κρινω απο την παρουσια του κοσμου σε γηπεδα και διαδικασιες. Τελος με την αναφορα στην αποφαση του ασεαδ αρχιζω να ανησυχω πλεον περισσοτερο. Ξερουν κατι οι υπευθυνοι της ομαδας; Αν ναι να μας το πουν. Αν οχι δε βοηθουν τετοιες αναφορες. Επιμενω οτι χρειαζεται ανοιχτη ενημερωση ολου του κοσμου απο τους διοικουντες και αναφορα ονοματων και περιοδων που αφορα η ερευνα του ΣΔΟΕ. Οχι μονο οτι δεν αφορα εμας αλλα καποιους αλλους. Δεν θεωρω υπευθυνη αυτη τη σταση. Δε μας ενδιαφερουν μονο τα προσωπα αλλα το μελλον του Ηρακλη.Τωρα πρεπει να μπει μπροσταρης ο ΓΣ και να ριξει φως στο ολο θεμα, με σωστο τροπο και χωρις ερασιτεχνικη προσεγγιση. Αν καποιοι εχουν στο μυαλο τους μονο το πως να πεισουν οτι το θεμα δεν τους αφορα δε θα βρουμε λυσεις. Οπως και να εχει το μελλον θα ειναι δυσκολο και απαιτουνται δυσκολες αποφασεις. Υπαρχουν οι ανθρωποι που θα τις παρουν; Φοβαμαι οχι και η ανακοινωση μου περναει ενα τετοιο κλιμα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ