1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2013 20:35

«Σαν να πήραμε το πρωτάθλημα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για την παρουσία της ομάδας και στην νεα σεζόν στην Α1 αλλά και όσα συνέβησαν φέτος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ARENA FM, ο έμπειρος κεντρικός του Ηρακλή, Ανδρέας Ανδρεάδης.

«Δεν έγιναν σωστές κινήσεις το καλοκαίρι, τελευταία μέρα πήραμε την άδεια για να παίξουμε.Όλοι ευχόμασταν να βρεθεί μια λύση, τον Νοέμβριο είχαμε πάρει την απόφαση να το διαλύσουμε, αλλά βρέθηκαν οι κύριοι Υμεωνίδης και Γαλλιώνης».

Για τον Αντρέι Κράβαρικ τόνισε: «Σίγουρα είμαι περήφανος για τον Αντρέι, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί ο Ηρακλής και του αναλογεί σημαντικό μερίδιο».

Για την κατασταση που υπάρχει στο ελληνικό βόλεϊ: 
Η κατασταση δεν ειναι καλή. Υπάρχει 1.6 εκ ευρώ επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ, μοιράζεται ισόποσα στις 12 ομάδες, αλλά τα μπάτζετ είναι πολύ μικρά. Δηλαδή, οι ομάδες που μάχονταν για σωτηρία είχαν μπάτζετ 150.000 και μόνο κάποιες ομάδες, έχουν ξεφύγει και έχουν κάνει μπάτζετ 350-400-500 χιλιάδες ευρώ και παλεύουν για τις πρώτες θέσεις. Παλαιότερα, με αυτά τα ποσά πήγαινες για να σωθείς».

Για την επόμενη μέρα του Ηρακλή:
«Μόνο με καινούργιο ΑΦΜ θα μπορέσει να πάρει ο Ηρακλής άδεια για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ή να βρεθούν άνθρωποι που να πληρώσουν τα χρέη και ξεχρεώσει η ομάδα».

Για την πιθανότητα να παραμείνει  και στην νεα σεζόν στον Ηρακλή: «Αναλόγα με τα δεδομένα, θα τα βάλω όλα κάτω, θα τα σκεφτώ και θα αποφασίσω. Προτεραιότητα μου είναι όμως το εξωτερικό».

Για  την χρονιά που βιωσε φέτος στον Γηραιό:
«Ήταν σαν να πήρα άλλο ένα πρωτάθλημα. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, αν και εγώ τους έλεγα πως αν υπήρχαν άλλα 30.000 και είχαμε έναν ξένο ακόμη, η ομάδα θα έμπαινε στην 6άδα. Σκεφτείτε πως κερδίσαμε όλες τις ομάδες».
Διαβάστηκε 1104 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ex  παλη-της Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 10:21 posted by ex παλη-της

    ακριβώς έτσι είναι και μπράβο στα παιδιά και τον προπονητή τους. Και επειδή ο Ανδρεάδης είναι εμπειρος αθλητής και έχει φάει τα γήπεδα και τους παράγοντες με το τσουβάλι ας προσέξουμε σε ποιους δίνει μερίδιο στην οποια επιτυχία, δηλαδή της αγωνιστικής παραμονής.Κράβαρικ, Ημιονίδης,Γαλιώνης.Αψογος ο Ανδρεάδης.Μα καλά κανείς άλλος δε βοήθησε; Εδώ κοτζάμ ΠΑΛΗ με τέτοιους παραγοντάρες, τίποτα; Δηλαδή βοήθησαν ο μεγάλος Κράβαρικ, οι γνωστοί μεγάλοι ηρακληδείς χορηγοί εδώ και χρόνια Γαλιώνης και Ημιονίδης και φυσικά οι παίκτες που πάλευαν αβοήθητοι καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς όπως και οι άλλοι εργαζόμενοι στο τμήμα που έχουν να δουν χρήμα από την εποχή των παγετώνων, άντε καμμιά επιταγούλα για μετά από κανένα χρόνο και πάντα με την εγγύηση των δυο χορηγών που αγαπάνε τρελά τον Ηρακλή.Κατά τα άλλα υπάρχει διοίκηση.Για ποιο λόγο άραγε; Για να ανοίγουν και να κλεινουν τα γραφεία;Εδώ βρίσκει εφαρμογή το τζάμπα μάγκες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ