1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2017 19:20

Χειρουργήθηκε ο Κιόσης

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

Ο παίκτης θα επανέλθει στη δράση μετά από ένα πεντάμηνο, που θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από το «κυανόλευκο» ΤΑΑ:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η επέμβαση στο γόνατο στην οποία υποβλήθηκε ο αθλητής Χ. Κιόσης από τον εξαίρετο επιστήμονα και ιατρό της ομάδας μας κ. Δήμο Αλασεϊρλη.

Ο Χρήστος Κίοσης αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο το μεσημέρι, ωστόσο ο αθλητής θα μείνει περίπου πέντε μήνες εκτός έως ότου αποκατασταθεί και αναρρώσει πλήρως.

Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Ιατρούς και το προσωπικό της Γενικής Κλινικής για την αμέριστη φροντίδα που έδειξαν στον αθλητή μας.

Αλλά ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κ. Δήμο Αλασεϊρλή που από το 2010 προσφέρει τις τεράστιες υπηρεσίες του στην ομάδα μας με μεγάλο ενδιαφέρον, μέριμνα, υπευθυνότητα και πάνω απ’ όλα με ανθρώπινη επικοινωνία.»
Διαβάστηκε 535 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Για νέο τρίποντο η Νίκη Αιγινίου, χωρίς Προύσαλη και πάλι ο Ηρακλής
    Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

  • Ορφανός: «Ήταν μια σημαντική νίκη»
     Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/πολης:

  • Μεγάλη ανατροπή του Ηρακλή με «39αρη» Αρμενάκη!
    Με εκπληκτικό τον «μπόμπερ» Αρμενάκη που τελείωσε το ματς με 39 πόντους, ο Ηρακλής αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 σετ, νίκησε στο τάι μπρέικ με 3-2  τον Φοίνικα Σύρο, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε πάθος και μεγάλες ανατροπές στο σκορ.

  • Ορφανός: «Όλα κρίθηκαν στο πρώτο σετ»
    Ο προπονητής του Ηρακλή Πετοσφαίριση Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την ήττα από τον αντίστοιχο «γηραιό» της Χαλκίδας:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ