1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2013 20:07

«Οι ένοπλες δυνάμεις στηρίζουν τον αθλητισμό»

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο διοικητής του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) Σπύρος Ανδριόπουλος μαζί με τον προπονητή του Λιμενικού Σώματος Θανάση Θανέλλα καθώς και την αθλήτρια του, Βάσω Καραντάσιου μίλησαν στο volleynews.gr για την διοργάνωση των Ένοπλων Δυνάμεων καθώς και τα μικρά παιδιά που είναι το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού που έκλεψαν την παράσταση με την παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου.
Ανδριόπουλος: «Οι ένοπλες δυνάμεις στηρίζουν τον Ελληνικό αθλητισμό»

«Το στρατιωτικό πρωτάθλημα διεξάγεται ετησίως. Ο τελικός είναι μεταξύ του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας που προέκυψε μετά τους αγώνες προκριματικής και ημιτελικής φάσης απο τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ένοπλες δυνάμεις στηρίζουν τον ελληνικό αθλητισμό, χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι υπάρχουν πολλά σχολεία και αυτοί οι αγώνες είναι ένα μέσο να ασχολούνται τα παιδιά με τον αθλητισμό. Η αστυνομία και το Λιμενικό σώμα έχουν αθλήτριες υψηλού επιπέδου. Πρόσφατο παράδειγμα την σημαντική διάκριση το 2012 όπου στον παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα που διεξήχθει στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, κατακτήσαμε την 3η θέση πίσω απο μεγάλες δυνάμεις του βόλεϊ όπως Βραζιλία και Κίνα. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και ευχαριστούμε τον Δήμο του Αιγάλεω για την παραχώρηση του γηπέδου. 

Θανέλλας: «Χαρά μας πάνω απ'όλα ήταν που φέραμε μικρά παιδιά στο γήπεδο»

«Είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος για την διοργάνωση που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αιγάλεω. Κινητοποιηθήκαμε και φέραμε μικρά παιδιά στο γήπεδο όπως είδατε, παίχτηκε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και απο τις δύο ομάδες, με μεγάλη αναλλαγή στα σκόρ. Η χαρά μας πάνω απ'όλα ήταν που φέραμε μικρά παιδιά στο γήπεδο, είδανε αθλήτριες μεγάλου βεληνεκούς και όσο μπορούμε να φέρουμε τα παιδιά στο βόλεϊ. Η αστυνομία σαν ομάδα έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Τυχαίνει να είμαι προπονητής της εθνικής ενόπλων και έχω συνεργαστεί με αρκετά απο τα παιδιά, είναι αξιόλογες παίχτριες, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η δικιά μου ομάδα έδωσε το 110%, προηγηθήκαμε 1-0 στο σκορ, το δεύτερο έληξε 25-23 και κρίθηκε σε μια φάση και πάλι στο 4ο σετ ήταν το σκορ 22-22. Ήτανε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ωραίες φάσεις, το χάρηκε όλος ο κόσμος, απο την αστυνομία απο τον στρατό, όλα τα σώματα ασφαλείας, πιό πολύ όμως το χαρήκανε τα παιδιά. Είδαμε συνεχώς επι δύο ώρες τα παιδιά να πανηγυρίζουν, να χαίρονται και να βλέπουν βόλεϊ. Πράγμα που όλοι μας, όσοι ασχολούμαστε με το βόλεϊ να προσπαθούμε να τρέχουμε στα σχολεία, να μην καθόμαστε και να λέμε "δεν πειράζει αν δεν έρθουν τα παιδιά". Όταν τρέχεις και προσπαθείς τα παιδιά έρχονται. Θέλω να ευχαριστήσω το volleynews.gr για την κάλυψη και την βοήθεια που παρέχει, όχι μόνο στο στρατιωτικό πρωτάθλημα αλλά και στο εθνικό για την καλύτερη προβολή του πρωταθλήματος και ελπίζουμε ότι κερδίσαμε καινούργιους θαυμαστές-μελλοντικούς αθλητές του αγαπημένου μας αθλήματος το βόλεϊ».

Βάσω Καραντάσιου:«Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου»

Είχαμε μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση φέτος, με τους αγώνες των ομάδων ασφαλείας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να επαναλάβουμε τον περσινό θρίαμβο, βγήκαμε δεύτερες, κάναμε όμως ένα καλό παιχνίδι, νομίζω ότι ήταν κομβικό σημείο το δεύτερο σετ.Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και ελπίζω του χρόνου να πάρουμε το χρυσό. Η αστυνομία είναι μια πιο πλήρεις ομάδα, όλες οι αθλήτριες είναι εν ενεργεία, έχουνε καλύτερο ρυθμό, καλύτερη χημεία, παρόλα αυτά μπορούμε να τις κερδίσουμε.Ανανεωνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ