1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2013 13:08

Κρίσιμο 48ωρο για τον 23χρονο

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 23άχρονος οπαδός του Παναθηναικού που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι. Οι γιατροί αναφέρουν οτι η κατάσταση του παιδιού είναι κρίσιμη και θα έχουν πιο καθαρή εικόνα μετά το πρώτο 48ωρο.
Σε επικοινωνία του Sentra 103,3 με τους θεράποντες γιατρούς μάθαμε ότι o 23άχρονος από την Αρτα έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο 23άχρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι σε σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που έλαβαν χώρα στο κέντρο του Μεσολογγίου χθες Παρασκευή.

Εισαγγελικό «ντου» στο σύνδεσμο και 17 προσαγωγές

Προσαγωγές, έρευνα στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού παρουσία Αντιεισαγγελέα και μπλόκο σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού συνθέτουν αυτή τη στιγμή το σκηνικό στο Μεσολόγγι.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ και επιβεβαιώνει με ανακοίνωση της η αστυνομία, αυτή τη στιγμή οι αρχές παρουσία του αντιεισαγγελέα Μεσολογγίου κάνουν «φύλλο και φτερό» τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού με τα ευρήματα, τουλάχιστον όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να είναι συγκλονιστικά. Ρόπαλα, κράνη και αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε «μάχη» έχουν κατασχεθεί, ήδη, από την αστυνομική διεύθυνση στο Μεσολόγγι, στην οποία, μάλιστα, έχουν προσαχθεί και 17 άτομα.

Συν τοις άλλοις, οι αρχές κάνουν έρευνα με μπλόκα σε αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Σε ένα εξ αυτών, λοιπόν, βρέθηκε στυλό όπλο, ενώ και ένα κομμάτι απο στυλό όπλο περισυνέλεξαν οι αστυνομικές αρχές στο σημείο των επεισοδίων.

Συν τοις άλλοις σε ρεπορτάζ γαννιώτικης ιστοσελίδας, υπήρχε αναφορά στα επεισόδια, ενώ γινόταν λόγος για έλεγχο σε λεωφορείο φίλων του Παναθηναϊκου από τα Γιάννινα που είχαν πάει στο Μεσολόγγι, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν ένα στυλό -πιστόλι και 23 σφαίρες.

Πηγή: sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ